Egzotikus utakElőfoglalási akció
Részletek
Csoportos utakMagyar idegenvezetővel
Részletek

Milánó és a tóvidék

Olaszország, Körutazás Olaszországban, Körutazás Olaszországban
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás, Városlátogatás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!

Leírás
utazás módja: busz
időtartam: 5 nap / 4 éj
szállás: négycsillagos szálloda
szobák: standard szobák
ellátás: svédasztalos reggeli
utazáshoz szükséges: érvényes útlevél vagy érvényes személyi igazolvány
Olaszország  hivatalos fizetőeszköze: EURO

Felszállási lehetőségek:
  • 05:45 Bp., Népliget, Planetárium bejárata előtt
  • 06:15 Bp. XI. Fehérvári út 95. (Fehérvári-Mérnök u. sarok)
  • 07:00 Székesfehérvár, M7 Shell kút
  • 08:00 M7 Balatonlellei pihenőhely
  • 09:00 Zalakomár, M7 INA kút

PROGRAM:

1. nap
Indulás a felszállási helyszíneknél megadott időpontok szerint. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel, érkezés az esti órákban Bergamo környéki szállodánkba. 

2. nap
Reggeli után Brescia városát látogatjuk meg. Közös sétánk során felfedezzük az óváros három jellegzetes főterét (Piazza della Loggia, Piazza della Vittoria és Piazza Paolo VI). Ezután a szabadidőben fakultatív programként lehetőség adódik a longobárd Santa Giulia Múzeum meglátogatására. A múzeum 2011 óta a Világörökség része, egészen különleges ez a tizennégyezer négyzetméteres épületkomplexum. Délután Bergamóba utazunk, amelynek óvárosába siklóval tudunk feljutni. Közös bergamói sétánk során megtekintjük a főteret a középkori városházával, Bartolomeo Colleoni velencei hadvezér kápolnáját, a Santa Maria Maggiore-templomot és a dómot is. Utána egy órás szabadidő Bergamo óvárosában, ahol éttermek, sörözők és kisboltok várják a látogatókat. Kora este visszautazás a szálláshelyre.

3. nap
Reggeli után a csodálatos Comói- tóhoz indulunk. A tó szépsége megérint minden odalátogatót. George Clooney és más hírességek is rögtön beleszerettek a táj szépségébe. Como település nemcsak a szép látnivalói, de rendkívüli fekvése miatt is nagyon hangulatos. Como a selyem városa, gyönyörű selymeket, kendőket, sálakat fogunk látni. Comóban sétálva a dóm épületét is megtekintjük. Ezután a tó gyöngyszemét, Bellagio kisvárost látogatjuk meg, ahová hajóval utazunk a tó délnyugati ágán. A hajózás két óra hosszú, végig nagyon szép panorámában lesz részünk. Bellagio az Y alakú tó három ágának találkozásánál fekszik. Közös sétával fedezzük fel a várost, majd szabadprogramra is lehetőség lesz. Bellagióban ismét hajóra szállunk és a tó délkeleti ágán hajózunk Leccoba/Varennába, ahol találkozunk buszunkkal és visszautazunk szálláshelyünkre. A hajójegyet pontos létszámmal meg kell rendelnünk, így hajójegyet foglaláskor, de legkésőbb 60 nappal indulás előtt kérjük igényelni és befizetni. HAJÓJEGY ÁRA ODA-VISSZA: 3800 Ft/fő (egységes, csoportos jegyár)

4. nap:
Reggeli után indulunk Lombardia legnagyobb városába, Milánóba. A várost méltán nevezik a divat fővárosának. Közös városnézésünket a Sforza Kastélynál kezdjük. Ezután elmegyünk a Dóm térre, melyet a milánói dóm monumentális épülete, az olasz gótika mesterműve ural. A dóm közelében található az egykori királyi palota és a Galleria Vittorio Emanuele II passzázs is. Programunk következő állomása a Piazza della Scala. Megtekintjük Leonardo da Vinci szobrát és a milánói városházát. Közös programunk végén bemegyünk az operaházba, majd néhány órás szabadidő a belvárosban. Visszaérkezés a szállodába a kora esti órákban. 

5. nap
Reggeli után hazaindulunk. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Érkezés Budapestre az esti órákban.

Fakultatív programok
Leírás Időtartam Ár
HAJÓJEGY ÁRA ODA-VISSZA
3800
A részvételi díj tartalmazza: utazás busszal oda-vissza, idegenvezetővel, 4 éj szállás négycsillagos szállodában reggelivel, kirándulások a program szerint, idegenforgalmi adó.

VEGETÁRIÁNUS VACSORA IGÉNYT FOGLALÁSKOR KÉRJÜK JELEZNI! 

 
Tájékoztató belépőjegy ktg. a teljes programra:
Belépők össz. kb. 40 Euro
Bergamo sikló 2 Euro


Hasonló ajánlatok