Egzotikus utakElőfoglalási akció
Részletek
Csoportos utakMagyar idegenvezetővel
Részletek

Dominika utazás a tavaszi szünetben

Dominikai Köztársaság, Dominikai tengerpart , Punta Cana
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Egzotikus út, Üdülés - nyaralás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

Dominika utazás a tavaszi szünetben 

2021.03.30 – 2021.04.12. (12 éj)


A Dominikai Köztársaság  a pihenni vágyók körében töretlen népszerűségű, paradicsomi úti cél. Dominika bármelyik részére is készülsz, mindenhol vízbe nyúló pálmafák, gyönyörű, fehér homokos partok, kristálytiszta tenger, szikrázó napsütés vár rád, nem csoda, ha a köztársaság a bakancslistád tetején helyezkedik el. Punta Cana területén 40 kilométernyi csodás partszakasz található, amelyen több település és 60-nál is több hotel osztozik. A Dominikai Köztársaságban szimbolikus, de hivatalos esküvői ceremóniára is lehetőség van, és nagy hagyományokkal bír a korábban tett fogadalmak megújítása is – akár magyar nyelven. 


Szállás: Whala!bávaro 3* (vagy hasonló) 

https://www.whalabavaro.com/  

14 nap / 12 éj, all inclusive ellátással


A Punta Cana egyik legjobbjai közé tartozó vízparti, háromcsillagos szálloda remek étteremmel és kültéri medencével várja az odalátogatókat. A vendégek a szálloda kényelme mellett élvezhetik a fehér homokos strandot. A szobák kiválóan felszereltek. Ingyenes wifit biztosítanak minden vendég számára, és 24 órás recepció működik. A gyermekekkel érkezőknek is kedvező, hiszen játszótér áll rendelkezésre, valamint többféle sport kipróbálására is van lehetőség. 

 

Szállás: VIK Hotel Arena Blanca 4* (vagy hasonló)

http://www.vikpuntacana.com/  

14 nap / 12 éj, all inclusive ellátással


A kiváló elhelyezkedésű négycsillagos hotel Punta Cana egyik legszebb részén található. A szobák rendelkeznek erkéllyel, légkondicionálóval és TV-vel. A szórakozással egybekötött pihenésre vágyó utasaink legjobb választása, hiszen a hotelben kaszinó üzemel. Több étterem fogadja a vendégeket kitűnő fogásokkal. Rendelkezésre áll wellnessközpont, fitneszközpont és szobaszervíz is. Gyerekekkel érkezőknek jó hír – a Manati vidámpark csupán pár perces autóúttal megközelíthető. 


Szállás: Grand Palladium Punta Cana Resort & Spa 5* (vagy hasonló)

https://www.palladiumhotelgroup.com/  

14 nap / 12 éj, all inclusive ellátással


A párok egyik kedvenc üdülőhelyét Punta Cana egyik legszebb részén találjuk. A trópusi hangulat mellé jól felszerelt szobát, ingyenes internetet és fitneszközpontot kínálnak. A komplexum területén 13 különböző étteremben próbálhatjuk ki a legkülönlegesebb fogásokat. A vendégek számára elérhető szolgáltatások közé tartoznak: wellnessközpont, fitneszközpont, bár, kültéri medence, valamint magánstrand. A szálloda remek elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy akár biciklivel fedezzük fel a környéket, de lehetőség van kerékpár és autó kölcsönzésére is. 


A részvételi díj tartalmazza:

  • repülőjegyeket kézipoggyásszal és 23 kg-os feladható csomaggal
  • fedélzeti ellátást
  • szállást 12 éjszakára
  • étkezést leírás szerint
  • transzfereket a repülőtér – hotel – repülőtér között

A részvételi díj nem tartalmazza:

  • repülőtéri illetéket (129 900 Ft/ fő)
  • egyéb személyes kiadásokat
  • esetleges idegenforgalmi adót és depozitot a szállodában
  • COLONNADE sztornó biztosítást (a teljes részvételi díj 2%-áért köthető, az önrész mértéke 15%) (ajánlott - COVID megbetegedésre is kiterjedő biztosítás)
    Colonnade útlemondás biztosítás ismertető
  • COLONNADE baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást (ajánlott - COVID megbetegedésre is kiterjedő biztosítás)
    Colonnade biztosítási feltételek és tájékoztató

VAGY

Lehetőség van önrész nélküli, kombinált útlemondási és utasbiztosítás együttes megkötésére is. A kombinált biztosítás díjtételeiről, kérjük, érdeklődjön munkatársainknál!

Az utazás hossza igény szerint meghosszabbítható, ellátás, programok felár ellenében választhatók, kérjük, érdeklődjön munkatársainknál!

Beutazási feltételek:

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/amerika?dominikai-koztarsasag  

 

 

 
 
 

Hasonló ajánlatok