Egzotikus utakElőfoglalási akció
Részletek
Csoportos utakMagyar idegenvezetővel
Részletek

Vietnam és Kambodzsa felfedezése, thaiföldi trópusi pihenéssel

Vietnám, Körutazás Vietnámban, Körutazás Vietnámban
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Egzotikus út, Körutazás, Körutazás+Nyaralás, Üdülés - nyaralás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

csoportos körutazás tengerparti pihenéssel

 

Ünnepelje a szilvesztert Indokínában! Koccintson az új évre Vietnamban, látogasson el a felejthetetlen élményt nyújtó Angkor romvárosába Kambodzsában, végül lazítson a thaiföldi Koh Chang sziget csodás tengerpartján. Garantáltan jól indul az év!

 

Jelentkezés lezárva.

 

Dátum: 2020. december 28 - 2021. január 9.

Időtartam: 13 nap / 10 éj

Utazás: menetrendszerinti repülőjáratokkal

Repülési idő: kb. 12 óra

Elhelyezés: 3+ és 4 csillagos szállodákban

Ellátás: reggeli, 1 ebéd, 2 vacsora

Idegenvezetés: a csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri

Minimum létszám: 20 fő

 

Vietnam és Kambodzsa felfedezése szilveszterkor, thaiföldi trópusi pihenéssel ajánlatunk programleírása

 

1-2. nap: Saigon

Elutazás Budapestről az esti órákban, az isztambuli átszállást követően érkezés Ho Chi Minh városba, másik nevén Saigonba másnap késő délután, transzfer a szállodába, vacsora egy helyi étteremben. Szállás Saigonban (3 éj).

 

3. nap: Cu Chi alagutak, Saigon

Délelőtt kirándulás a Cu Chi alagútrendszerhez. A falu és Saigon közötti 200 kilométernyi alagút erődként és búvóhelyként szolgált a vietnami háború alatt. Délután ismerkedés az egykori Saigon látnivalóival, megtekintjük a főposta épületét, az Újraegyesítés palotáját, a Notre Dame katedrálist, a Jáde pagodát és a Ben Thanh piacra is ellátogatunk.

 

  

4. nap: Mekong-delta

Egész napos kirándulás a Mekong-deltába, a festői Ben Tre tartományba, ahol hajóra szállunk és a Chet Say folyón (a Mekong-folyó egyik ága) hajózva ismerkedünk a helyiek mindennapi életével, látogatás egy kókuszdió feldolgozó üzemnél, ahol megkóstolhatjuk a friss kókuszt is. Séta egy helyi faluban, majd utazás rizsföldek és farmok között egy helyi étterembe, ahol az ebéd során megkóstolhatjuk a helyi specialitásokat. Délután hajókázás a csatornákon, majd visszautazás Saigonba. Szilveszteri vacsora és közös koccintás a szállodában.

 

5. nap: Tonle Sap-tó

Kora reggel transzfer a repülőtérre, elutazás Kambodzsába, Siem Reap városába. Délután Kompong Khleang-ba indulunk, majd hajókiránduláson veszünk részt a Tonle Sap-tavon, ahol az itt élők mindennapi életével ismerkedünk meg: a házak cölöpökre épültek, úszó épületek és elárasztott erdők szegélyezik utunkat. Este szabad program. Szállás Siem Reap-ben (2 éj).

 

6. nap: Angkor

Ma egész napos felfedezőútra indulunk Angkor fenséges romvárosába, ami egész Délkelet-Ázsia egyik legfontosabb látnivalója. Délelőtt a legnagyobb és legjobb állapotban fennmaradt Angkor Wat templomhoz látogatunk, a Kambodzsa jelképévé vált épület a khmer építészet csúcspontja. Rövid pihenőt követően délután látogatás Angkor Thom ősi városában, a Bayon templomban és az Elefánt terasz kőelefántjainál, majd a vadregényes Ta Prohm templomban.

 

7. nap: Koh Chang

Reggel busszal indulunk a thai határra, majd transzfer és kompozás után pihenhetjük ki a hosszú út fáradalmait Koh Chang szigetén. Thaiföld egyik legszebb szigete kevésbé kiépített, mint a közismert Phuket és Samui, éppen ez adja a báját. Érintetlen természet, festői hegycsúcsok, vízesések és fehérhomokos tengerpartok sora várja itt az elsősorban nyugodt pihenést kedvelő utazókat. Szállás a tengerparti szállodában (5 éj).

 

8-11. nap: Koh Chang

Kikapcsolódás Koh Chang csodás tengerpartján.

 

12-13. nap: Koh Chang, utazás Budapestre

Dél körül búcsút veszünk Koh Chang szigetétől és elutazunk Bangkokba (kb. 6 órás buszút, megállókkal). Este érkezés a repülőtérre, elutazás isztambuli átszállással Budapestre, érkezés másnap reggel.

 

A programok sorrendje változhat.

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyek, szállás 10 éjszakára a megadott ellátással, programok a leírás szerint, belépőjegyek, útlemondási biztosítás.

A részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illeték kb. 159 000 Ft/fő, vízum (Vietnam) kb. 15 000 Ft/fő, helyszínen fizetendő vízum (Kambodzsa) kb. 30 USD, borravalók (helyszínen fizetendő, kb. 45 USD/fő), utasbiztosítás.

 

Hasonló ajánlatok