Egzotikus utakElőfoglalási akció
Részletek
Csoportos utakMagyar idegenvezetővel
Részletek

Szilveszter a székely góbéknál

Románia, Körutazás Erdélyben, Körutazás Erdélyben
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás, Városlátogatás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!


Leírás
Időpont: 2022. december 29 – 2023. január 2.
Elhelyezés: Székelyszentléleken, faluturizmusban, 2 ágyas szobákban, 4 éjszaka
Ellátás: félpanzió disznótoros vacsorával és szilveszteri mulatsággal
Utazás: autóbusszal

Program

1. Nap:
Kora reggeli indulás Budapestről. Határátkelés Ártándnál. Utazás a Király-hágón át Erdélybe. Pihenő Kolozsváron, séta a főtéren: Mátyás király lovasszobra, szülőháza. Utazás Aranyosszéken át, majd a Maros mentén. Elérve a Székelyföldet a Kis-Küküllő völgyében haladunk tovább Székelyszentlélekre.

2. Nap:
Reggeli után disznóvágás Székelyszentléleken, majd megfelelő hóviszonyok esetén szánozás (nem megfelelő hóviszonyok esetén szekerezés), forralt bor kóstolása. Délután városnézés Segesváron, a csodálatos szász városban melynek belvárosa a kulturális világörökség része. Este disznótoros vacsora, káposztaleves, puliszka.

3. Nap:
Reggeli utazás Parajdra, látogatás a sóbánya hatalmas földalatti termeiben. Korondon, Erdély legnagyobb kirakodó vásárában vásárlási lehetőség a székely kézművesek termékeiből. Farkaslakán Tamási Áron-emlékeket keresünk fel. Délután érkezés vissza a szálláshelyre, készülődés az estére, majd a bőséges szilveszteri vacsora és mulatozás élőzenével hajnalig.

4. Nap:
Délelőtt szabadprogram. Majd utazás a Görgényi-havasokon át a Gyilkos-tóhoz és a Békás-szorosba, Erdély leghíresebb természeti látványosságaihoz. Séta a szoros hatalmas sziklái között.

5. Nap:
Reggeli után indulás haza, útközben megálló Marosvásárhelyen, a legnagyobb székely városban. A főtér és a Kultúrpalota kívülről. Hazaútban már autópályán elkerüljük Kolozsvárt. Ártándi határátlépés után érkezés Budapestre az esti órákban.


A részvételi díj tartalmazza: Az utazás, szállás, idegenvezetés, félpanzió disznótoros vacsorával és szilveszteri mulatsággal.
 
Az ár nem tartalmazza: Az útlemondási biztosítást, az utasbiztosítást és a belépőket.
 
Belépők: kb. 70 RON
 
A transzferlehetőségekről kérjük, érdeklődjön irodánkban!
 
A szabad helyekről munkatársaink adnak tájékoztatást! Kérje ajánlatunkat!
 

Hasonló ajánlatok