Egzotikus utakElőfoglalási akció
Részletek
Csoportos utakMagyar idegenvezetővel
Részletek

Debrecenbeni élménynap - 1 napos út

Magyarország, Észak-Alföld, Debrecen
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: 1 napos utak, Városlátogatás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

Időpontok:
2019. 06.30.
2019. 07.20.
2019. 08.08.



Indulunk reggel 06:30 órakor az Újpesti Polgármesteri Hiv. elől, majd a Déli pu.CBA parkolójából 7.00-kor. Utunk során egy kis pihenőt tartunk, majd Debrecenbe érve a kezdetét veszi a kaland.
Van itt minden: beszélő fa, kőkorszaki Vizibicikli, hálós kalandpálya reneszánsz panoptikum kiállítás, vízi dodgem, Az Élménypark vendégei többek között megtekinthetik a Grimm testvérek híres meséjeként számon tartott, valamint 2006-ban „Németország legszebb meséje” díjjal kitüntetett Holle anyó jelenetét. Labirintus, Bungee trambulin és rengeteg színesebbnél színesebb játszótér várja a kedves látogatókat.
A Kerekerdő Élménypark számos vendéglátó egységgel és színes étel- és ital kínálattal várja az Élményparkba látogató minden kedves vendégét.

Aktuális  jegyárak:
Felnőtt, Gyerek: 3.500 Ft (5 db 500 Ft értékű kupont tartalmaz/fő). A kuponok átruházhatóak és kizárólag élményelem használatra jogosítanak.
Nyugdíjas: 1.500 Ft (2 db 500 Ft értékű kupont tartalmaz/fő). A kuponok átruházhatóak és kizárólag élményelem használatra jogosítanak. Nyugdíjas igazolvány felmutatása szükséges.
Az Élményparkba 3 éves kor alatt a belépés DÍJMENTES (kupont nem tartalmaz)!

Délután meglátogatjuk az Agora központot:
Az Agóra egy folyamatosan megújuló interaktív, kulturális és tudományos centrum, ahol nem csupán a természettudományos tárgyak népszerűsítésére, hanem egyfajta tudományos alkotóközösség létrehozására is törekszünk; továbbá lehetőséget biztosítunk az innovatív hazai cégek számára a fejlesztéseik, eredményeik bemutatásához.

Minden korosztály számára izgalmas kalandot, életre szóló élményt ígér. Az Agórában a játék és a szórakozás ötvöződik a tanulással; a gyerekek és felnőttek különleges eszközökkel, tudományos érdekességekkel ismerkedhetnek meg, rendkívüli és látványos kísérletek részesei lehetnek. A háromszintes modern épület laboratóriumaiban a látogatók bepillanthatnak a fizika, kémia, orvosbiológia, hidrobiológia, botanika, környezettudomány és a robotika rejtelmeibe; a csillagdában tanulmányozhatják az égi jelenségeket.
Az Interaktív térben több mint negyven tudományos játékot, illetve interaktív eszközt lehet kipróbálni: találkozhatunk Öveges professzor Heki kutyájával, megfejthetjük jó néhány illúzió titkát, próbára tehetjük reflexeinket, vagy utat kereshetünk a végtelennek tűnő Tükörlabirintusban.
Nálunk mindig lehet valami újat tanulni. A központ egy hatalmas, színes osztályterem, ahol teret adunk speciális kísérleteknek, hogy a tanulás élmény legyen. A legkíváncsibb fiatalok pedig az Agóra klubban bontakoztathatják ki tehetségüket.

JEGYÁRAK
Teljes árú belépőjegy     1.800 Ft
Teljes árú belépőjegy jegy + 1 db VR bázis kiegészítő jegy     2.100 Ft
(Minden további VR bázis kiegészítő jegy 500 Ft)
Gyerek-, diák-, pedagógus- és nyugdíjas belépőjegy + 1 db VR bázis kieg. 1.500 Ft
            Családi belépőjegy (1 felnőtt, 2 gyerek)    3.800 Ft
Családi belépőjegy  (2 felnőtt, 1 gyerek)    4.300 Ft
            Családi belépőjegy (2 felnőtt, 2 gyerek)    5.400 Ft
(Minden további gyermek 900 Ft)
Az Agóra belépőjegy ára magában foglalja a Botanikus Kertbe szóló belépő árát is.

Hazaindulás 17.00 órakor. Érkezés az esti órákban.

RÉSZVÉTELI DÍJ: 8.900,- Ft./fő


Hasonló ajánlatok