Egzotikus utakElőfoglalási akció
Részletek
Csoportos utakMagyar idegenvezetővel
Részletek

Hosszú hétvége a csodálatos Valenciában 2022

Spanyolország, Andalúzia, Valencia
  • Szálláskategória: Aparthotel
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Nyugat-európai program, Városlátogatás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

A program tervezett útvonala:

1. nap: Budapest – Valencia

Elutazás Budapestről repülőgéppel a menetrendtől függően Valenciába (átszállás lehetősége). Transzfer a szállodába, ahol 3 éjszakán keresztül szállásunk lesz. Menetrendtől függően ismerkedünk a tengerparti kozmopolita spanyol nagyváros hangulatával, mely során betekintést kapunk a város mediterrán, nyüzsgő, de mégis nyugodt életébe (ezen programrész a repülőmenetrend alapján a 4. napon is megvalósulhat). 

2. nap: Valencia – az óváros öröksége

Miután megreggeliztünk, elindulunk, hogy felfedezzük Valencia lenyűgöző történelmi belvárosát (metróval és gyalogosan). Szállásunktól a rendkívül modern metró segítségével jutunk el a Torres de Serrano-ig, majd gyalogosan fogjuk felfedezni az óváros szépségeit, hiszen innentől már a város minden négyzetmétere csodálatra méltó. A Casco Antiguo negyeden áthaladva megtapasztalhatjuk az antik világ magasztosságát, ahol a kacskaringós utcák színes üzletei és otthonos éttermei fölé emelkedve parancsolnak tiszteletet a múlt építményei. Mielőtt tovább folytatnánk utunkat, tartunk egy kis pihenőt, amikor lehetőség nyílik nyugodtan elmerülni ebben a várost körül lengő, lenyűgöző atmoszférában és megkóstolni egy tipikus spanyol frissítőt, a horchata-t. Következő állomásunk a város valódi ékköve, a Bazilika és annak gótikus katedrálisa lesz, amely a Szent Grál másolatával és két Goya festménnyel is büszkélkedhet. Sétánk során útba ejtjük a Selyembörze, az egykoron a XV. századi tőzsde épületét, mely méltán a város legismertebb műemléke, hiszen a Világörökség részét képezi ez a gótikus palota. Városnézésünket a valenciai nagyvásárcsarnokban pihenjük ki, ahol szabadidőben kedvünkre engedhetünk az illatok és ízek csábításának. Szabadidő a belvárosban. Fakultatív program az estére: tartson velünk egy igazi spanyol vacsorára, ahol a tradicionális, ízletes valenciai paellát kóstoljuk meg válogatott spanyol borok kíséretében, amely garantáltan felejthetetlen gasztronómiai élményt nyújt a spanyol gasztrokultúra szerelmeseinek!

3. nap: Valencia: a modern város!

A reggelit követően ismét metróra pattanunk, azonban most a „másik irányba” fogunk utazni, ahol Valencia másik oldalával ismerkedünk meg! Utunk a lélegzetelállító Quatre Carreres negyedbe vezet, ahol az impozáns és modern épületek forgatagában a hamisíthatatlan spanyol város pezsgő hangulata ejt rabul bennünket. A Művészetek Városa nevet viseli a 350 ezer négyzetméteren elterülő ornamentális művészetet képviselő épületegyüttes, ahová ellátogatunk. Megcsodáljuk a méltán híres spanyol építész, Santiago Calatrava futurisztikus épületkomplexumát, az Operaházat, L'Hemisferic (Planetárium) és a Tudományos Múzeum lélegzetelállító épületeit, melyeknek mindegyike önállóan is egy valóságos építészeti mestermű! A nap hátralévő részében szabadprogram áll az utasaink rendelkezésére, lehetőség nyílik egyénileg feltérképezni a város még nem látott szépségeit, majd este együtt visszatérünk szállásunkra. Kedvezni szeretnénk azonban a tengerek szerelmeseinek is, így fakultatív program keretén belül ellátogatunk az Óceonográfiai Múzeumba, amit valóban kár lenne kihagyni, hiszen Európa legnagyobb akváriumáról van szó! A tengeri élővilág több ezer példányát ismerhetjük itt meg. Lélegzetelállító élményben lesz részünk, szebbnél szebb halak és cápák úszkálnak körül Bennünket, akár egy teljes napot is el lehet tölteni ebben a lenyűgöző világban!

4. nap: Hazautazás

A reggelit követően, menetrendtől függően transzfer a repülőtérre és hazautazás Budapestre.

Fakultatív programok
Leírás Időtartam Ár
Spanyol paella vacsoraest

Foglaláskor kérjük jelezze!

24000
Óceonográfiai Múzeum belépőjegy

31 EUR
Foglaláskor kérjük jelezze!

1
1 ágyas elhelyezés reggelivel Budapesten

Foglaláskor kérjük jelezze!

15000
2 ágyas elhelyezés reggelivel Budapesten

Foglaláskor kérjük jelezze!

9000
3. fő felára egy szobában pótágyon reggelivel Budapesten

Foglaláskor kérjük jelezze!

7500


Árak és felárak (1 főre) 2022. VI.23., IX.25., X.23.


Részvételi díj: 145.500 Ft
(Kis csoportos létszám felár: 9.500 Ft/fő*)
Repülőtéri illeték: kb. 48.000 Ft
1 ágyas felár: 37.000 Ft
2x fakultatív vacsora: 14.500 Ft
3x fakultatív vacsora: 21.000 Ft


Utasbiztosítás (Classic): 2.280 Ft
Utasbiztosítás (Prémium): 2.960 Ft 
Utasbiztosítás (Privileg): 3.800 Ft 
2021.01.01-től a megrendeléssel egyidőben igényelt BBP biztosítással az Ön kalkulált útlemondási biztosítása önrészmentessé válik. Részletek itt.


Utazás: menetrend szerinti repülővel, helyben autóbusszal
Elhelyezés: 3 éjszaka szálloda***, 2 ágyas tus/wc-s szobában
Ellátás: 3x reggeli


Fakultatív programok (15 főtől):
Spanyol paella vacsoraest borkóstoló: 24.000 Ft
Óceonográfiai Múzeum belépőjegy: 31 EUR


Belépők és jegyek tájékoztató árai: 55 EUR
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 6 EUR

A belépők ára tájékoztató jelleggel került feltüntetésre, előzetes tájékoztató nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem járulékos költségeket is tartalmaznak (adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer, egyéb költségek, stb.)


Minimális létszám: 25 fő

Az előzetesen meghirdetett részvételi díj a fenti minimális utaslétszám esetén érvényes. A részvételi díj nem tartalmazza a létszám felárat. 20-35 nappal az indulás előtt amennyiben az utaslétszám nem éri el a meghírdetett minimális létszámot, abban az esetben létszám felár fizetendő, melynek mértéke:

*15-24 fő esetén: 9.500 Ft/fő

Ezen "létszám felár" az előzetesen meghirdetett minimális indulási létszám alatti csoportok esetében kerül csak érvényesítésre. Természetesen amennyiben a csoport tényleges indulása az előzetesen meghírdetett miimális utaslétszám alapján valósul meg (időközben megrendelések érkeztek az adott utazásra) úgy a befizetett "létszám felár" az utas részére visszafizetésre kerül.
Ezen felár nem tartalmaz árrést, ezen felár megfizetésével nem célunk hasznot képezni irodánknak. Egyetlen célunk van csak, hogy a minimális létszámmal is meg tudjanak valósulni a Z(s)EPPELIN Programok, meg tudjanak valósulni a tervezett utazások és az élmények valóra váljanak!


Csatlakozási lehetőség: Transzfercsatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején és honlapunkon. Repülőjegyet a repülőtársaság visszaigazolása alapján tudunk biztosítani. A repülőjegy és a reptéri illeték ára a jegykiállítás idejétől függően módosulhat! A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!


A részvételi díj tartalmazza:

- repülőjegyet

- utazást repülővel, helyben korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal

- program szerint 3 éjszaka jó minőségű szállodai elhelyezést 3* kategóriában (helyi 4*), 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában

- 3x reggeli 

- alap program szerinti programokat és városnézéseket a program szerint

- transzfert a repülőtérről a szállodába

- magyar nyelvű idegenvezetést a programokon

- útlemondás biztosítást

 

A részvételi díj nem tartalmazza:

- 2x vagy 3x vacsora felárat

- repülőtéri illetéket és poggyász költségeket, melyek összege minimálisan változhat az utazás indulásáig

- az étkezésekhez ital fogyasztást (helyszínen fizetendő)

- fakultatív programon való részvételt

- az alap programon felül teljesítésre kerülő programok költségeit

- belépőjegyek

- audioguide/fülhallgató árát, ha a létszám indokolja (helyszínen fizetendő)

- idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő)

- kötelező jellegű helyi idegenvezető költségeit

- Colonnade baleset-betegség-poggyász biztosítást

- minimális induló utaslétszám hiányában a létszám felárat 

- valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)


A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hasonló ajánlatok