Egzotikus utakElőfoglalási akció
Részletek
Csoportos utakMagyar idegenvezetővel
Részletek

Valami Amerika csoportos Karib-tengeri hajóút

Hajóutak, Karib-térségi hajóutak , Karib-térségi hajóutak
  • Szálláskategória: Hajó kabin
  • Utazás módja: repülő+hajó
  • Típus: Hajóút
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!

Leírás

Milyen lesz az út?

Egy igazi, hamisítatlan karibi nagy kirándulás, sok-sok érdekes látnivalóval, rengeteg tengeren töltött nappal, napsütéssel és friss tengeri levegővel - egy valóban kihagyhatatlan lehetőség! Tartson velünk és fedezze fel New Yorkot és Miamit az Egyesült Államokban, apró karibi szigeteket, keresse fel velünk a monumentális természeti képződményeket, sziklákat és vulkánokat, puszizkodjon delfinekkel, és pihenjen sokat az álomszép karibi tengerpartokon. Bő két hét alatt annyi életre szóló élményt gyűjthet, hogy teljesen biztosak vagyunk abban: még véget sem ér a nagy kaland, máris azon fog gondolkodni: mikor és hogyan térjen vissza.

Milyen utazóknak ajánljuk?

Ezen a kiránduláson mindenki megtalálja a számítását, aki szereti a napfényt, a tengert és a lágy karibi ritmusokat. Családi utazóknak épp úgy tudjuk ajánlani, mint egy romantikus kikapcsolódásra vágyó pároknak. Az úton az MSC Meraviglia lesz hű úti társa. A hajót úgy tervezték meg, hogy mindenki számára kényelmes, élvezetes és szórakoztató legyen - sokféle program, változatos és finom ételek, különleges események várják Önt a fedélzeten.

Mire számíthat a hajón?

Az MSC Meraviglia az MSC flotta büszkesége: fedélzetét úgy tervezték meg, hogy a lehető legtökéletesebb tengeri élményt nyújtsa az utazóknak. A tengerjárón páratlan kulináris fogásokat élvezhet, a lenyűgöző szórakozási lehetőségeknek pedig két hét alatt is szinte lehetetlen a végére jutni. A panoráma területeken utolérhetetlenül szép tengeri kilátásban gyönyörködhet - kihagyhatatlan naplementék örök életre szóló élményt jelentenek a hajó tatjáról! A Galleria Meraviglia 96 méter hosszú korzó, melyet butikok, éttermek és egyéb ,,relax" helyek öveznek: tökéletes hely a kikapcsolódáshoz és a társasági élethez is! A hangulatos sétány minden éjszaka új életre kel: zene, szórakozás és kikapcsolódás várja az ide látogatókat.

1. nap

Első nap a csoport Budapestről menetrendszerinti járatokkal indul New Yorkba. Érkezés után transzfer a szállodába.

2. nap - New York

Rövid: Rövid: Városnéző kirándulás New Yorkban* ? Wall Street* ? One World Trade Center * ? Battery Park* ? South Street Seaport* ? Chelsea piac* ? Manhattan és Brooklyn*

Leírás: Fedezze fel a ,,felhőkarcolók fővárosát" szabadidős program keretében - vagy tartson velünk fakultatív* városnéző kirándulásunkra! A csoport az egész napot a metropolisz utcáin és nevezetességeinél tölti el. Első megálló a pénzügyi negyed, ahol a híres Wall Streetet is megtekintik, a Városházával, a 9/11 emlékhellyel és a One World Trade Center épületével együtt (a One World obszervatóriumba való belépést az ár nem tartalmazza). A csoport innen a Battery Parkhoz megy, ahol fantasztikus panorámában gyönyörködhet: a tenger fölé magasodó Szabadság-szoborban. A South Street kikötőnél a régi halpiacnál most éttermek, múzeumok, boltok sorakoznak: innen a csoport megcsodálhatja a kolosszális hidat, a Brooklyn Bridge-t is. A délelőtti programrész végéhez közeledve a Chelsea piac környékén némi szabadidős program következik, amelynek ideje alatt megebédelhetnek (árát a részvételi díj nem tartalmazza). Miután a csoport tagjai ismét összegyűlnek, a kirándulás Manhattan egyik legújabb parkjában a High Line-ban folytatódik. Amennyiben az idő engedi, egy rövid megállót tart a csoport Brooklynban, mielőtt az programpontként a Brooklyn Heights-hoz, és a híres bevásárló korzóhoz érkeznek. Innen fantasztikus kilátás nyílik a város ikonikus látképére. Gyönyörködjön a szédületes panorámában - majd a busz a hotelhez szállít vissza.

Megjegyzés: a pontos útitervet mindig a helyi idegenvezető állítja össze a forgalmi, időjárási viszonyok és egyéb tényezők szerint, a fentiek általános útmutatásul szolgálnak.

3. nap - New York és kihajózás

Rövid: Ajándék városnéző kirándulás ? Empire State Building, Grand Central Terminal ? Rockefeller Plaza ? Times Square és színházi negyed ? Bryant Park ? Fifth avenue

Leírás: A szállodában elköltött reggeli után a csoport kicsekkol a szobákból: a kikötőbe érkezéshez még bőven van idő - legyen vendégünk egy ajándék városnéző kirándulásra! A busz Manhattan legismertebb, legszebb részein kanyarog - az élettől pezsgő utcákon az emberek munkába, iskolába sietnek, miközben ön az Empire State Building vagy a Grand Central Terminal épületében gyönyörködhet. Az idegenvezetőtől sok érdekességet megtudhat a város történelméről, miközben a buszról leszállva gyalogszerrel folytatják a kirándulást a Times Square-n és a színházi negyedben. A kirándulás ,,NYC" legdrágább ingatlan fejlesztési helyeit és ikonikus városrészeit érinti. Láthatja a Chrysler Building-et, a Rockefeller Plaza-t, de a csoport útba ejti a Bryant Parkot, a New York Public Library, a Met Life Buildinget és a Radio City Music Hall-t is. A kirándulás végén a busz a kikötőbe visz, ahol már indulásra készen vár az MSC Meraviglia! Check-in után a választott kabinok elfoglalása, majd megkezdődik a nagy kaland, miközben a tengerjáró felhúzza a horgonyt és útnak indul az észak-amerikai partok mentén a karibi térség irányába!

Megjegyzés: a pontos útitervet mindig a helyi idegenvezető állítja össze a forgalmi, időjárási viszonyok és egyéb tényezők szerint, a fentiek általános útmutatásul szolgálnak.

4-6. nap - Tengeri nap

Az MSC Meraviglia hosszú útra indul: Észak-Amerika északi partjaitól egészen a Karibi-tengerig visz az útja. Ön három teljes napon át élvezheti a fedélzeten kínált rendkívüli lehetőségeket. Merüljön el a kulináris élményekben, fedezze fel a lenyűgöző szórakozási lehetőségeket a megújult panoráma területeken, a páratlan tengeri kilátást a hajó tatjáról, vagy a két fedélzeti szinten átvezető ,,belső" passzázst. A hajó látványos szórakoztató területe közvetlen kapcsolatban van a kültéri aquaparkkal... A Galleria Meraviglia 96 méter hosszú korzó, melyet butikok, éttermek és egyéb szabadidős helyek vesznek körül: tökéletes hely a kikapcsolódáshoz és a társasági élethez is! A hangulatos sétány minden éjszaka új életre kel: zene, szórakozás és kikapcsolódás várja az idelátogatókat.

7. nap - Philipsburg, St. Maarten

Rövid: St. Maarten felfedezése, pihenés a tengerparton* ? Határ elmékmű* ? Grand Case* ? Tengerparti pihenés*

Leírás: Tartson velünk egy feledhetetlen kirándulásra: fedezze fel az aprócska szigetet, melyen a Holland Királyság és Franciaország osztozik... A fakultatív* program a holland ,,térfélen" kezdődik: Philipsburgból, a holland régió fővárosából a Great Salt Pond mellett elkanyarodva a francia területek felé tartanak. A csoport útja a Határ emlékműt is érinti: szűk másfél évszázad alatt ezek a határok másfél tucatnyi alkalommal módosultak, ahogy a felek a sziget fölötti uralomért harcoltak. A csoport egy elragadó, tengerparti kisvároskához, Grand Case-hez hajt, amely különleges épületeiről és kiváló konyhájáról ismert, majd a francia oldal fővárosát is felkeresik. A kirándulás utolsó megállója talán a legjobb: a sziget legjobb tengerpartjainak egyikénál állnak meg, ahol egyetlen programpont a felhőtlen kikapcsolódásé! A program végén a busz a kikötőbe visz vissza a hajóhoz.

Megjegyzés: kérjük, hozzon magával törölközőt, naptejet és napszemüveget. A kirándulás programpontjai felcserélődhetnek a helyi események függvényében. A szigeten időnként sűrű forgalomra kell számítani. A sziget valamennyi tengerpartja nyilvános, kérjük értékeit ne hagyja felügyelet nélkül. A tengerparton nincs életmentő szolgálat, a tengerben mindenki saját kockázatára és felelősségére fürödhet. Napozóágy, napernyő esetenként bérelhető lehet a tengerpartokon, ezek árát a részvételi díj nem tartalmazza. Kérjük, jegyezze meg a helyet, ahol a buszról leszáll - a visszaindulás ugyanerről a helyről történik. Kérjük a visszainduláshoz pontosan érkezzen, a buszok csak néhány percet fognak várni a későkre. Amennyiben lemarad a buszról, úgy a visszatérés saját költségen történik.

8. nap - Fort de France, Martinique

Rövid: Barangolás Martinique-n* ? Fort-de-France öböl, Les Trois-Îlets: La Savane des Esclaves* ? kézműves falu*

Leírás: Martinique korábbi neve Madinina volt: a ,,virágok szigete". Miért kapta ezt a különös nevet? Tartson velünk fakultatív kirándulásunkon, melyen a sziget történelmét is jobban megismerheti! A csoport első megállója Les Trois-Îlets aprócska városa, ahol egy igazi élő múzeumot keresnek fel. Ez a La Savane des Esclaves (,,rabszolga szavanna"). Itt bepillantást nyerhet a 19. században a szigeten élő rabszolgák mindennapjaiba. A 2 hektáros parkban hagyományos kunyhók állnak: egyik-másiknak döngölt föld padlója van, a tető pedig cukornád levelekből készült. A tradicionális konyhától a mezőgazdaságon át, a helyiek által használt kozmetikumokig számos területre bepillantást nyerhet. A kirándulás végén egy kézműves faluba is ellátogatnak, ahol a helyi mesteremberek által készített, csinos darabokat veheti szemügyre. Az itt dolgozók olyan módszerekkel készítik el portékáikat, melyet a bennszülött lakosoktól örököltek meg... A kézműves faluból a busz egy egzotikusan szép útvonalon visz vissza a kikötőbe.


Megjegyzés: kérjük, kényelmes ruházatot, sapkát, napszemüveget viseljen és használjon magas faktorszámú naptejet.

9. nap - Saint George, Grenada

Rövid: Trópusi tengerparti kirándulás* ? Carenage* ? Fort George* ? Igazi rumos puncs a tengerparton*

Leírás: Grenada fővárosa egy ízig-vérig brit település, egy elragadó kikötővel (Carenage), mely egy ősi vulkán lábánál fekszik... Tartson velünk fakultatív* kirándulásunkon, fedezze fel a zegzugos utcácskák titkait és ismerje meg a helyiek izgalmas történelmét is! A csoport felkapaszkodik a Fort George-hoz is, amely az aprócska főváros fölé tornyosul - fantasztikus panorámát biztosítva! Az erőd évszázados köveibe vésve áll Anglia és Franciaország egykori vetekedése is. A Fort George a Karibi-tenger fölött áll, melyre igazi körpanorámát kínál a hely! Tovább indulva a következő megálló Grenada déli részére esik, ahol egy félreeső, de gyönyörű, homokos tengerpartra esik. A mesés karibi környezetben egy rumpunccsal a kézben háborítatlan kikapcsolódással telik az idő, míg a busz vissza nem indul a kikötőbe.

Megjegyzés: a tengerparton napozóágy bérelhető, ennek árát a részvételi díj nem tartalmazza.

10. nap - Willemstad, Curacao

Rövid: Találkozó a delfinekkel*

Leírás: Egy pillanat, amit soha nem fog elfelejteni: tartson velünk fakultatív* kirándulásunkon és találkozzon a tengerek talán legvidámabb élőlényeivel, a delfinekkel! A kirándulás minden korosztály számára tökéletes program és teljesen biztonságos is. A kikötőből egy rövid buszos út vezet a delfin központba. Itt a sekély vízben egy platformhoz sétálnak, ahol a helyi személyzettől rengeteg érdekes információt megtudhat a delfinekről: a testi felépítésüktől kezdve a viselkedésükön át a delfin állomány megőrzésére tett erőfeszítésekig. A delfineket meg lehet simogatni - akár még puszit is lehet nyomni az arcukra. A programon résztvevőknek úszniuk sem kell tudni, mivel az élményre egy víz alá süllyesztett platformon kerül sor, melyen biztosan állhat egész idő alatt. Amennyiben az idő engedi, a csoport a Sea Aquarium Parkot is felkeresi, mielőtt a hajóhoz visszatérnének.

Megjegyzés: a delfinekkel való találkozó időtartama kb. 20 perc. 8 év alatt gyerekek csak fizető felnőtt kíséretében vehetnek részt a programon. A vendégeknek lépcsőn lesétálva kell eljutniuk a tengeri platformig (az ottani személyzet segítségével). A helyszínen személyes videó és fotó készítésére nincs lehetőség, a találkozás professzionális fotósok örökítik meg, a különleges élményről készült emlékeket később megvásárolhatja. A helyszínen lehetőség van öltöző, zuhanyzó használatára és zárható szekrények is vannak.

11. nap - Oranjestad, Aruba

Rövid: Városnézés és tengerparti lazítás* ? Alto Vista kápolna, Kalifornia világítótorony* ? Casibari sziklaformáció* ? Tengerparti pihenés*

Leírás: Ugorjon fel a híres Kukoo Kunuku busz fedélzetére és tartson velünk egy igazi zenés városnézésre! A fakultatív* programon résztvevők ellátogatnak az Alto Vista kápolnához és a Kalifornia világítótoronyhoz - a sziget két leghíresebb látványossághoz. Következő megálló a Casibari sziklaformáció, utazás közben pedig az egyedülálló vidéki látképben és színes cunucu házakban gyönyörködhet. A nagyjából egy órás városnézést követően a csoport a tengerpartra megy. Itt bőven lesz idő lazítani, sétálni a napsütésben, megmártózni az azúr tengerben - vagy csak felmarkolni egy koktélt és álmodozni egy pálmafa árnyékában.

Megjegyzés: kérjük hozzon magával fürdőruhát, strand törölközőt és ne feledkezzen meg a napfényvédelemről sem. A program ár a nyugágyak bérleti díját tartalmazza. A szigeti kiránduláson és a tengerparton is jeges víz elérhető. Napernyők bérelhetőek. Más üdítő és étel vásárolható a tengerparton, ahol kisebb butik is van. A tengerparttól kb. 5 perc sétányira bevásárlóközpont is van.

12-13. nap - Tengeren

A hajó tágas belsejében minden utasra 10 m2-nyi közösségi tér jut. A medencék partjainál különösen élvezetes ez a tágas tér. A gyönyörű színek, a fantasztikus, tengeri kilátás és az lélegzetelállító tervezés egyvelegeként az Atmosphere medence a napnyugtát követően is csábítóan hat. A Horizon medence a napimádók kedvence nappal, éjszaka pedig a táncot és önfeledt szórakozást keresők veszik birtokba. MSC Yacht klub: hajó a hajóban - egy hely, ami exkluzivitást és magán teret kínál a hajó véget nem érő programkínálatában. Merüljön el a privát klub nyújtotta luxusban, és élvezze az egyedülálló szórakozási lehetőségeket! Az MSC Aurea Spa kényeztető kínálatában bali masszázstól a test- és lélek revitalizációját ígérő kezelések és relaxációs lehetőségek tárháza várja. A termálvíz, a szépségszalon és más szolgáltatások tetőtől talpig ,,kezelésbe" veszik

14. nap - Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas

Rövid: Egész napos pihenés az MSC magánszigetén

Leírás: Ne keresse tovább a földi Paradicsomot - az MSC magánszigetén megtalálja azt! A tengeri utazás utolsó teljes napját ezen az álomszép karibi szigeten töltheti el. Barangoljon kedvére, fedezze fel a kristálytiszta, kék óceánt és a pálmafákkal szegélyezett, puha, fehér homokos strandokat. Élvezze a vendégszeretetet - és merüljön el a környezetbarát turista központ által kínált fantasztikus programokban! A cabanában relaxáló masszázs várja (térítés ellenében), de kikapcsolódhat a csodálatos tengerparton vagy tegyen emlékezetes kirándulásokat ezen a páratlan tájakon! Bár merre indul is el, mindenhol hamisítatlan karibi hangulat, jó kedv és felhőtlen szórakozás várja.

15. nap - Érkezés Miami kikötőbe

Rövid: Érkezés és városnézés Miamiban ? Transzfer a repülőtérre ? Indulás haza

Leírás: Az MSC Meraviglia a reggeli órákban köt ki Miaminál - a repülő indulásáig azonban még órák vannak hátra, így tartson velünk egy ajándék városnézésre! A csoport a napsütötte amerikai város legszebb részeit fedezi fel. Villák, jachtok és a világ legnagyobb utasforgalmú kikötője is terítékre kerülnek! A busz Little Havanan keresztül a South Beach felé veszi az irányt, amely a város egyik pezsgő művészeti negyede is egyben. A filmekről jól ismert, különleges hangulatú Art Deco negyedet, a Coconut Grove-t és Key Biscayne-t mind-mind megtekintheti. A programot követőn némi szabadidős barangolásra is lehetőség van, majd transzfer a repülőtérre, ahonnan menetrendszerinti járatokkal indulnak vissza a magyar fővárosba.

16. nap - Hazaérkezés Budapestre

A csoport visszaérkezik Budapestre. Biztosak vagyunk abban, hogy Ön is életre szólóélményekkel gazdagabban tér majd vissza a magyar fővárosba. Bízunk abban, hogy ez a varázslatos karibi barangolás hamarosan egy újabb utazásra csábítja majd, és ugyanezen vagy egy másik programunkon ismét az irodánk utazói körében köszönthetjük!

*: A fakultatív programok árairól itt, a honlapunkon, míg a részvétel esetleges feltételeiről munkatársainknál tud részletes információt szerezni.
**: Teljes ellátás a hajón korlátozott italfogyasztással: víz- és kávéfogyasztás az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, gyümölcslevekkel kiegészítve a reggeli alatt.
A program sorrendi változásának jogát fenntartjuk, a megadott repülési menetrend tájékoztató jellegűek. Csoportos hajóútak esetén a hajótársaság fenntartja a jogot, hogy előztes értesítés nélkül a meghirdetett kikötési menetrendtől eltérjen.


Részvételi díj tartalmazza

kiutazás költségét, elhelyezést a választott kabinkategóriában, teljes ellátást a hajón**, magyar nyelvű idegenvezetést.

Részvételi díj nem tartalmazza

adók és illetékek, kötelező borravaló. Választható opciók: bbp- és sztornó biztosítás, fakultatív programok*, italcsomagok.

Hasonló ajánlatok