Egzotikus utakElőfoglalási akció
Részletek
Csoportos utakMagyar idegenvezetővel
Részletek

Hosszú csobbanás a szlovén Adrián autóbusszal 2021

Szlovénia, Szlovén tengerpart, Portoroz
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Szomszédolás, Tengerparti pihenés
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

A program tervezett útvonala:


0. nap: Szeged – Kecskemét – Budapest – Székesfehérvár – Nagykanizsa – Tornyiszentmiklós – Maribor – Ljubljana – Portoroz (580 km)

Indulás Szegedről, előző napon az esti órákban Kiskunfélegyháza-Kecskemét-Budapest-Székesfehérvár–Tornyiszentmiklós (határ) M7 autópálya nyomvonalon, ahol csatlakozás lehetséges. További vidéki nagyvárosból a transzfer csatlakozás lehetőségeiről érdeklődjön honlapunkon. Útközbeni pihenőkkel utazunk a szlovén tenger partjára.

1-3. napokon: Portoroz – pihenés és kikapcsolódás a szlovén tengerparton

Érkezés az adriai tengerpartra a reggeli órákban, így már első délelőtt is csobbanhatunk. A szobák 14 óra után foglalhatóak el, csomagszobát biztosít a szálloda. 

1-3. napokon fakultatív kirándulási lehetőségek: (minimum 20 fő esetén)

Piran halászfalu gyalogosan

A szállodánktól kb 2 km-re fekvő a mediterrán, tengerparti városkába Piranba sétálunk át. Fölkapaszkodunk a Szent György templomhoz, ahonnan gyönyörű kilátásban lehet részünk. Érdemes ezen sétát a napközbeni tengerparti pihenés után időzíteni, mert Piran öblében számtalan bár, étterem várja a látogatókat, ahol akár egy fagylalttal koronázhatjuk meg ezen szép napunkat! 

A fakultatív kirándulás ingyenes!

Lipicai ménes és Skocjan barlangrendszere

Reggelit követően autóbusszal a közeli Lipicai ménes meglátogatására indulunk. A Habsburg Károly főherceg által 1580-ban alapított világhírű ménesbirtok újra régi fényében pompázik, amelyet helyi idegenvezető kalauzolásával járunk be. Rövid időre visszaszállunk autóbuszunkba, hogy a méltán híres szlovén Grand Kanyon felszín alatti vadvízi barlangrendszeréhez érkezzünk. Szlovénia egyik legismertebb természeti látványossága az UNESCO része, melyet mi is bejárunk! A Skocjan barlangban hatalmas szakadékot mélyített a Reka folyó, mely szurdokvölgyet a felszín alatt hidakon, biztonságos sziklapárkányokon járhatunk végig. A kora délutáni órákban térünk vissza szálláshelyünkre. 

A fakultatív kirándulás min. 20 fő esetén indul, ára 7.500 Ft, amely akár a buszon is befizethető. A belépőjegyek a helyszínen fizetendők.

Postojna cseppkőbarlangja és Predjama vára

Reggeli után autóbusszal a méltán híres Postojna cseppkő­barlangot, a Karsztvidék gyöngy­szemét keressük fel. A barlangrendszert elektromos kisvonattal és gyalogosan járjuk be, ahol a barlang termeiben lebilincselő élményben lesz ré­szünk! Szebbnél-szebb cseppkő képződmények nem mindennapi látványa tárul elénk. Majd autóbusszal a közelben lévő Predjama lovagvárához érkezünk, mely egy sziklafalba épített „fészek”, a középkori találékonyság mesterműve. A kora délutáni órákban visszatérünk szálláshelyünkre. 

A fakultatív kirándulás min. 20 fő esetén indul, ára 9.500 Ft, amely akár a buszon is befizethető. A belépőjegyek a helyszínen fizetendők.

4. nap: Portoroz – Ljubljana – Tornyiszentmiklós – Székesfehérvár – Budapest – Kecskemét – Szeged (590 km)

Reggelit követően búcsút intünk a tenger látványának és hazafelé indulunk. Szlovénia fiatal, energikus fővárosába látogatunk. A hármas hídon átmenve siklóval megyünk fel a Ljubljana jelképeként is ismert fellegvárba. Itt raboskodott Batthyá­ny Lajos is 1849-ben. A toronyból jó időben az Alpok csúcsai is lát­szanak. A Ljubljanica-folyó partján egy életteli piac és számos cuk­rászda, söröző, étterem, butik várja a látogatókat. Szabadidőnkben időzünk még a fővárosban, majd Magyarország felé vesszük az irányt. Érkezés Budapestre az esti órákban, majd továbbutazás Szegedre.

Fakultatív programok
Leírás Időtartam Ár
Lipicai ménes és Skocjan barlangrendszer
7500
Postojna cseppkőbarlang és Predjama vára
9500

 

Árak és felárak (1 főre) 2021. IX.23-26.


Részvételi díj: 79.500 Ft 
1 ágyas felár: 20.800 Ft


Utasbiztosítás (BBP): 1.710 Ft
2021.01.01-től a megrendeléssel egyidőben igényelt BBP biztosítással az Ön kalkulált útlemondási biztosítása önrészmentessé válik. Részletek itt.


Utazás: autóbusszal 
Elhelyezés: 3 éjszaka szálloda***, 2 ágyas tus/wc-s szobában 
Ellátás: 3x félpanzió


Belépők és jegyek tájékoztató árai: 75 EUR
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 10 EUR

A belépők ára tájékoztató jelleggel került feltüntetésre, előzetes tájékoztató nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem járulékos költségeket is tartalmaznak (adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer, egyéb költségek, stb.)


Fakultatív programok (20 főtől): 
Lipicai ménes és Skocjan barlangrendszere: 7.500 Ft
Postojna cseppkőbarlangja és Predjama vára: 9.500 Ft


Minimális létszám: 35 fő

Az előzetesen meghirdetett részvételi díj a fenti minimális utaslétszám esetén érvényes. A részvételi díj nem tartalmazza a létszám felárat. 20-35 nappal az indulás előtt amennyiben az utaslétszám nem éri el a meghírdetett minimális létszámot, abban az esetben létszám felár fizetendő, melynek mértéke:

25-34 fő esetén: 4.800 Ft/fő

Ezen "létszám felár" az előzetesen meghirdetett minimális indulási létszám alatti csoportok esetében kerül csak érvényesítésre. Természetesen amennyiben a csoport tényleges indulása az előzetesen meghírdetett miimális utaslétszám alapján valósul meg (időközben megrendelések érkeztek az adott utazásra) úgy a befizetett "létszám felár" az utas részére visszafizetésre kerül.
Ezen felár nem tartalmaz árrést, ezen felár megfizetésével nem célunk hasznot képezni irodánknak. Egyetlen célunk van csak, hogy a minimális létszámmal is meg tudjanak valósulni a Z(s)EPPELIN Programok, meg tudjanak valósulni a tervezett utazások és az élmények valóra váljanak!


Csatlakozási lehetőség: Szeged-Kecskemét-Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa-Tornyiszentmiklós autópálya útvonalon. Transzfercsatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején!  A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel! 


A részvételi díj tartalmazza:

- utazást korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal

- 3 éjszaka jó minőségű szállodai elhelyezést 3* kategóriában, 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában WI-FI használattal

- 3x félpanziós ellátást (3xreggeli és 3x vacsora)

- alap program szerinti programokat és városnézéseket a program szerint

- magyar nyelvű idegenvezetést a programokon

- útlemondás biztosítást

  

A részvételi díj nem tartalmazza:

- az étkezésekhez ital fogyasztást (helyszínen fizetendő)

- fakultatív programon való részvételt

- az alap programon felül teljesítésre kerülő programok költségeit

- belépőjegyek és az audioguide/fülhallgató árát (helyszínen fizetendő)

- idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő)

- kötelező jellegű helyi idegenvezető költségeit

- szervizdíjat / borravalót (elégetettség esetén a helyszínen fizetendő)

- kedvezményes csoportos baleset-betegség-poggyász biztosítást

- minimális induló utaslétszám hiányában a létszám felárat 

- valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

- wellness használata

- napágykölcsönzés


A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hasonló ajánlatok