Egzotikus utakElőfoglalási akció
Részletek
Csoportos utakMagyar idegenvezetővel
Részletek

Karácsony Szlovéniában - Portoroz

Szlovénia, Szlovén tengerpart, Portoroz
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás, Városlátogatás
Szűrés
Indulás: 2024-12-23-tól
2024-12-26-ig
Szobatípus: 2 ágyas (pótágyzható)
Időtartam: 3 éj
Ár:
149900.00 Ft/fő félpanzióval
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-12-23-tól
2024-12-26-ig
Szobatípus: Társítható szoba
Időtartam: 3 éj
Ár:
149900.00 Ft/fő félpanzióval
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-12-23-tól
2024-12-26-ig
Szobatípus: 1 ágyas szoba
Időtartam: 3 éj
Ár:
209800.00 Ft/fő félpanzióval
Ajánlatkérés
Leírás

Töltse rendhagyó módon, varázslatos helyeken, szeretteivel együtt, az idei karácsonyt, az év legszebb ünnepét. Csodálatos, mesebeli helyekre hívjuk Önöket a szlovén tengreparton: ékszerdoboz-szerű tengerparti kisvárosok mint Piran, Portoroz,  sőt még Triesztbe is kirándulunk, élő betlehemi játékok a Postojnai cseppkőbarlangban és Bledi-tavat is megtekintjük. Kellemes és színvonalas tengerparti wellness szállodában lakunk! Tegye felejthetetlenné az idei karácsonyt és csatlakozzon hozzánk a szentestén is!

Utazás: komfortos autóbusszal! Nincs éjszakai utazás! 

Szállás: Portoroz - Hotel Histrion 4*
A szálloda Portoroz és Piran óvárosok között, a St. Bernardin szállodaegyüttes közepén, a tengerparton található igényes szálloda. Szobák: 2 ágy (pótágyazható), fürdőszoba hajszárítóval, telefon, TV, rádió, ingyenes WiFi, minibár, széf, klíma, erkély. Szobák egy része tengerre néz (felár ellenében). Egyágyas szoba: 1 ágy, de felszerelése azonos. 
Szálloda fedett melegített tengervízes medencekomplexuma díjmentesen használható, más wellness szolgáltatás térítés ellenében.

Ellátás: 3 félpanzió (svédasztalos). Szenteste ünnepi vacsora.

Fel- és leszállási lehetőség: Budapest BOK Sportcsarnok, Budapest BAH-csomópont, Budaörs (pálya mellett), Székesfehérvár (pálya mellett), Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.
Fontos információ: Budaörs és Székesfehérvár esetében a fel-,és leszállás az autópálya mellett történik, értelemszerűen mindig az autóbusz menetirányának megfelelő oldalon!

Időpontok:
2024. December 23-26.  

Program:
1. nap: Ljubljana adventi vásárral, Portoroz
Indulás reggel 6.00 órakor Budapestről. Első megállónk az ország fővárosa Ljubljana, ahol barokk, reneszánsz és szecessziós épületek, gyönyörű hidak és parkok pompáznak ünnepi fényekben. Városnézés után ki-ki kedve szerint sétálgathat a látnivalók és az adventi vásár bűvöletében, forralt bor és karácsonyi fűszerek varázslatos illatában.  Továbbutazás Portorozba, a szálláshelyre ahol finom vacsorával várnak minket.

2. nap:
Trieszt, Piran 
Mai napon egy fantasztikus buszos fakultatív kirándulásra csábítjuk. A közelben fekvő, lenyűgőző tengerparti olasz városba kirándulunk, Triesztbe. Hosszú története során az olasz, az osztrák, a szlovén és a balkáni kultúrák olvasztótégelye volt. Ezen kombinációk lenyűgöző fúziót eredményeztek, amely megjelenik építészetében, nyelvében, konyhájában és hagyományaiban. Mind e mellett csodás karácsonyi vásárra is számíthatunk!  Meglátogatjuk a szlovén tengerpart gyöngyszemét: a Pirant, mely egy "nyitott múzeum” középkori építészeti emlékekkel és gazdag kulturális örökséggel. Itt, ebben a kis kincsesdoboz-szerű városkában született Giuseppe Tartini olasz zeneszerző és hegedűművész a XVII. században. A Tartinijev tér az ő nevét viseli, mely lehagyhatatlan bármely pirani fényképről. Részvételi díj: 20 Eur/fő.

Visszatérve a szállásra ki-ki kedve szerint csobbanhat egyet a szálloda medencéjében vagy sétálhat az ünnepi ruhába öltözött Portoroz városkában és adventi vásáron. Szentestére ünnepélyes hangulatú vacsora vár minket. 

3. nap: Postojnai cseppkőbarlang és élő Betlehemi játék
Karácsony reggelén nem sietünk! Mindenki kedve szerint sétálgathat a városban vagy élvezheti a szálloda medencéit , wellness szolgáltatás kényelmét. Délutáni órákban egy különleges és egyedi karácsonyi élményre invitáljuk, a Postojna-i cseppkőbarlangba, ahol a több, mint 20 km hosszú barlangrendszer csodálatos cseppkőképződményeit részben gyalog, részben kisvasútról tekinthetjük meg. A barlangban csak ilyenkor látható az egyedülálló, élő Betlehemi játék, mely felejthetetlen élmény!!  A felcsendülő Ave Maria sehol a világon nem hangzik úgy, mint ebben az ünnepi fényekkel teli, és kivételes akusztikájú környezetben. Részvételi díj: Postojnai csepkőbarlang belépőjeggyel együtt: 40 Eur/ fő. 

4. nap: Bledi tó 
Reggeli után búcsút intünk a tengernek és az ország legismertebb tavához és a Szlovén Alpokhoz igyekszünk! Egyedi látvány nyújt az ünnepélyes téli ruhába bújt Bledi-tó. Itt sétálhat a tó partján, a bledi karácsonyi vásáron, megkóstolhatja a híres bledi krémest, vagy hajókázhat a pletna nevű kishajóval (külön térítés ellenében) a tó közepén található apró szigetre, ahol egy IX. századi templom áll, kívánságot teljesítő haranggal (belépő ellenében látogatható). Élményekkel feltöltödve indulunk Magyarországra. Hazaérkezés a késő esti órákban.

KEDVCSINÁLÓ VIDEÓK:
Postojna betlehemi játék: ITT

Karácsony Szlovéniában- Portoroz        4 nap / 3 éj 2024.
  ELŐFOGLALÁSI ÁR VISSZAVONÁSIG! 
Félpanzióval / fő 2024.12.23 - 12.26.
Felnőtt 149 900 Ft (385 Eur)
Egyágyas felár  59 900 Ft (155 Eur)
3. ágyon (2 felnőtt mellett) 14 évig 109 900 Ft (280 Eur)

Figyelem: társítási lehetőség 2 ágyas szobákban!
Egyágyas felár nélkül foglalható, amennyiben vállalja a garantált társítást 2 ágyas szobában!

Üdülőhelyi és regisztrációs díj (helyszínen fizetendő): 7 év felett: 20 EUR/fő.
Tengerre néző szoba felára: 9 900 Ft/fő (25 Eur/fő). 

Audio guide: 2200 Ft/fő (6 Eur)

Fakultatív program (min. 25 fő esetén):
Triest és Piran: 20 Eur/ fő
Postojnai csepkőbarlang belépővel: 40 Eur/fő

Belépők a helyszínen (nem kötekező igény szerint): kb. 30 EUR/felnőtt (tájékoztató jellegűek): Pletna 18 EUR, bledi sziget 12 EUR.

Minimum létszám: 35 fő.

A részvételi díj tartalmazza: autóbuszos utazást, szállást félpanzióval, magyar idegenvezetőt, fedett medencekomplexum használatát.

A részvételi díj nem tartalmazza: baleset-, betegség -, és poggyászbiztosítás díját, útlemondási díjat, üdülőhelyi és regisztrációs díjat, fakultatív programot és a belépőket, valamint a felárakat.

Beutazási szabályokról az alábbi linken tájékozódhat: ITT

Utasbiztosításról:
- Irodánknál a Colonnade/Atlasz biztosító utasbiztosítását lehet megkötni (Classic vagy Premium típus). 
- Utas biztosítás megkötése nélkül, vagy classic típus megkötésénél az útlemondási biztosítás önrésze 15%. 
- Útlemondási biztosításának önrésze (15%) kiváltható, amennyiben a megrendeléssel egyidőben megköti a prémium típusú biztosítást.
- ajánlatkérés/megrendelés esetén a kalkulátorban kiválasztható a biztosítás típusa!
BBP tájékoztató ITT, Útlemondási biztosítási nyilatkozat ITT.

Hasonló ajánlatok