Egzotikus utakElőfoglalási akció
Részletek
Csoportos utakMagyar idegenvezetővel
Részletek

Bali utazás a tavaszi szünetben

Indonézia, Bali, Bali
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Egzotikus út, Üdülés - nyaralás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

Bali utazás a tavaszi szünetben  

2021.03.28 – 2021.04.11. (13 éj)


Indonéziában, a Java délkeleti csücskénél fekvő Bali, az ország legnépszerűbb turistacélpontja. Felejthetetlen  kulturális, gasztronómiai és akár spirituális élményekben lehet részünk, ha engedjük, hogy magával ragadjon minket a sziget hamisítatlan atmoszférája. Igazi romantikus úti cél, melyről nem hiányoznak a fiatal pároknak vagy baráti társaságoknak szánt szórakozási lehetőségek, de természetesen az egyedülállók, a családok és az idősebb generáció tagjai is megtalálják a sziget szépségeit és legmegfelelőbb kikapcsolódási lehetőségeit nyújtó programjait. Bali szigetén szimbolikus, de hivatalos esküvői ceremóniára is lehetőség van, és nagy hagyományokkal bír a korábban tett fogadalmak megújítása is.


Szállás: Tijili Benoa 3* (vagy hasonló)

https://tijilihotels.com/benoa/home/  

15 nap / 13 éj, reggelivel


A háromcsillagos szálloda Bali egyik legkedveltebb részén található. Kültéri medence, fitneszközpont, wellnessközpont és ingyenes elérhető internet teszi még kellemesebbé az itt töltött napokat. A szobák kényelmesek, kiválóan berendezettek, légkondicionálóval rendelkeznek. A szálloda közelében számos étterem található, érdemes kipróbálni Bali speciális helyi fogásait. 


Szállás: Legian Beach Hotel 4* (vagy hasonló)

https://www.legianbeachbali.com/  

15 nap / 13 éj, reggelivel

A Kuta Beach-en található négycsillagos Legian az egyik legjobb választás azoknak, akik igazi pihenésre vágynak. A különleges hangulatú szobákban ingyenes internet elérést biztosítanak. A szolgáltatások között - wellnessközpont, fitneszközpont, bár és szobaszervizet is találunk. A vizisport szerelmesei szörfözésben is kipróbálhatják magukat. Az étteremben a legfinomabb indonéz különlegességeket is megkóstolhatjuk. A hotel kiváló elhelyezkedése minden vendég számára lehetőséget biztosít a környék felfedezésére akár gyalogosan is. Egy kellemes sétával elérhetők a város szórakozóhelyei és éttermei is. 


Szállás: The Laguna, a Luxury Collection Resort & Spa 5* (vagy hasonló)

https://www.marriott.com/hotels/travel/dpslc-the-laguna-a-luxury-collection-resort-and-spa-nusa-dua-bali/  

15 nap / 13 éj, reggelivel


Töltse pihenését Bali egyik legjobb luxusszállodájában! 7 kültéri medence, trópusi kertek és hihetetlen környezet veszi körbe a Laguna üdülőközpontot. A közvetlen fehér homokos parttal rendelkező szálloda pazarul berendezett szobái csak még élvezetesebbé teszik az itt töltött időt. Lehetőség van extrém vízi és szárazföldi sportok kipróbálására, valamint a wellness- és fitneszközpont használatára. A különleges indonéz fogásokat senki se hagyja ki!

 

A részvételi díj tartalmazza:

  • repülőjegyeket kézipoggyásszal és 23 kg-os feladható csomaggal
  • fedélzeti ellátást
  • szállást 13 éjszakára
  • étkezést leírás szerint
  • transzfereket a repülőtér – hotel – repülőtér között

A részvételi díj nem tartalmazza:

  • repülőtéri illetéket (129 900 Ft/ fő)
  • egyéb személyes kiadásokat
  • esetleges idegenforgalmi adót és depozitot a szállodában
  • COLONNADE sztornó biztosítást (a teljes részvételi díj 2%-áért köthető, az önrész mértéke 15%) (ajánlott - COVID megbetegedésre is kiterjedő biztosítás)
    Colonnade útlemondás biztosítás ismertető
  • COLONNADE baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást (ajánlott - COVID megbetegedésre is kiterjedő biztosítás)
    Colonnade biztosítási feltételek és tájékoztató

VAGY

Lehetőség van önrész nélküli, kombinált útlemondási és utasbiztosítás együttes megkötésére is. A kombinált biztosítás díjtételeiről, kérjük, érdeklődjön munkatársainknál!

Az utazás hossza igény szerint meghosszabbítható, ellátás, programok felár ellenében választhatók, kérjük, érdeklődjön munkatársainknál!

Beutazási feltételek:

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/azsia?indonezia  

 

 

 

Hasonló ajánlatok