Egzotikus utakElőfoglalási akció
Részletek
Csoportos utakMagyar idegenvezetővel
Részletek

1 HETES NYARALÁS CIPRUS SZIGETÉN, PAPHOSON 3*-OS SZÁLLODÁBAN

Ciprus, Paphos, Paphos
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Üdülés - nyaralás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

Ciprus szigetország a Földközi-tenger keleti medencéjében, Törökországtól délre terül el.

Szicília és Szardínia után a Földközi-tenger harmadik legnagyobb szigete. Míg a sziget földrajzi szempontból Ázsiához tartozik (mivel az ázsiai kontinentális talapzaton található), addig az ország kulturális és politikai szempontból is Európa része.

Az ország fővárosa Nicosia a sziget középső részén található, s (a szigethez hasonlóan) kettéosztja a déli, szabad és főként görögök, illetve az északi, Törökország által megszállt és főként törökök lakta részeket elválasztó Zöld vonal. 

Ciprus 2004. május 1.óta az Európai Unio tagja. 2008. január 1.-jén pedig csatlakozott az eurózónához is.Páfosz a sziget délnyugati partvonalán fekszik. Nyugatról és délről a Földközi-tenger, északról és keletről pedig a Tróodosz-hegység határolja.

Nevezetességek, látnivalók:

-Középkori erőd - bizánci eredetű erődítmény
-Kato-páfoszi Régészeti Park - ásatási terület római kori villák maradványaival és mozaikokkal, világörökségi védelem alatt álló terület
-Római hullámtörő
-Szent Pál oszlopa
-Katakombák
-Blue Lagoon - kihagyhatatlan fürdőzés
-Királysírok a 4. századból

Szállás:

A családi kézben lévő Pandream Hotel Apartments bájos úszómedencével és önellátó szállásegységekkel várja vendégeit. Páfosz kikötője 1,5 km-re, a legközelebbi strand pedig mindössze 150 méterre fekszik.

A légkondicionált apartmanok egyterűek vagy külön hálószobával rendelkeznek. A szállások konyhasarokkal és síkképernyős TV-vel ellátott nappalival rendelkeznek. Mindegyikhez saját erkély vagy terasz tartozik.

A vendégek elfogyaszthatnak egy koktélt a zöldellő növényekkel körülvett úszómedence partján. A kellemes időtöltésről pezsgőfürdő, szauna, valamint teniszpálya és fitneszterem is gondoskodik.

A borospincéjében számos különféle ciprusi és görög bort tárolnak. A vendégek a szálláshely által kínált reggelivel kezdhetik a napjukat, a helyszíni szupermarketben pedig kedvezményes árakon vásárolhatnak.

A Páfoszi Neápoli Egyetem 200 méterre, a páfoszi nemzetközi repülőtér pedig 15 perces autóútra fekszik. Egy buszmegálló mindössze 50 méterre található. Rövid sétával több étterem és üzlet is elérhető.

Díjmentes internet és ingyenes magánparkoló is igénybe vehető. Az éjjel-nappali recepció több nyelven beszélő személyzete autó- és kerékpárbérlésben is segítséget nyújt.

Az ár tartalmazza:

-Szállás 7 éjszakára, 1 fő részére, kétágyas standard szobában
-Reggelis ellátás
-Repülőjegy a Ryanair közvetlen járatával Budapest - Páfosz- Budapest járatán
-Repülőtéri illeték
-Személyenként 1 db kisméretű kézipoggyász 40 x 20 x 25 cm

Az ár nem tartalmazza:

-feladott poggyász (max 20 kg): 25.000 Ft/db
-feladott poggyász (max 10 kg): 15.000 Ft/db
-Elsőbbségi beszállás: 15.000 Ft/fő, mellyel egy nagyobb méretű kézipoggyász is garantáltan az utastérbe vihető (55x40x20 cm)
-fix ülőhely a repülőn (3.500 Ft-tól/fő/irány), hogy az együtt utazók garantáltan egymás mellett ülhessenek. Ellenkező esetben az utasfelvételnél automatikusan kerülnek kiosztásra az ülések.
-Retúr transzfer Cipruson reptér-hotel reptér között: 11.900 Ft/fő
-vacsora felár ellenében kérhető
-betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás
-sztornóbiztosítás: 1,4%

Hasznos információk:
A helyszínen kb. 3 EUR/fő/éj üdülőhelyi díj fizetendő. 
Az utazáshoz érvényes útlevél vagy személyi igazolvány szükséges.

Hasonló ajánlatok