Egzotikus utakElőfoglalási akció
Részletek
Csoportos utakMagyar idegenvezetővel
Részletek

A FÖLDKÖZI-TENGER EGYIK CSODÁJA: 7 ÉJ PALMA DE MALLORCÁN

Spanyolország, Mallorca
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Üdülés - nyaralás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

Mallorca a Földközi-tenger egyik legkedveltebb nyaralóhelye. Egy mallorcai nyaralás a sziget kellemes klímájával, rejtett, nyugalmas kis öbleivel és hosszú homokos standjaival ideális a kikapcsolódásra és pihenésre. Mallorca lassan mélyülő, kellemes tengerpartjai kedvez a gyermekes családoknak is. A kulturális programjaival és aktív kikapcsolódást biztosító sportolási lehetőségeivel várja az ide látogatókat. 

Látnivalók:

Palma de Mallorca: A sziget fővárosa és legnépesebb települése. Legismertebb látványossága a hatalmas, gótikus katedrális, de érdemes megtekinteni még a Bellver kastélyt és az arab fürdőt is. Palma utcái nagyon ízlésesek, a régi épületek mellett megjelenik a szecessziós stílus is.

Cap de Formentor: A Formentor-fok és az ott kiépített világítótorony a sziget északkeleti oldalán található, ahova elég szerpentines út vezet. A kilátásért mindenképp megéri a fáradozás, hiszen csodálatos látványban lesz részünk. Az utunk lélegzetelállító természeti szépségek mellett halad, okvetlenül álljunk meg a Mirador Es Colomer kilátópontnál is.

Cala D’or: Ha a kevésbé turistás helyeket kedveled, akkor Cala D’or és környékének partjai biztos, hogy tetszeni fog. A településen nincsenek hatalmas hotelek és hosszú partszakaszok, hanem inkább a tradicionális épületek és a kisebb öblök jellemzőek.

Jardines d’Alfábia Botanikus Kert: A festői Sierra de Tramuntanában található az Alfàbia kertje, amelynek színes növényzete és idillikus hangulata elbűvöli a látogatókat.

SÓLLER nosztalgiavasút: Ha a városnézés során elfáradnál, ülj fel egy nosztalgiavonatra és fedezd fel Mallorca vadregényes tájait. A sziget vasútvonala 1912-es megnyitása óta minden nap működik. A régi világ varázsát sikerült megőrizni ezzel a keskeny nyomvonalas vasúttal, így századeleji hangulatban élvezhető a városnéző utazás.

Marineland: Egy óriási aquapark Portals Nous-tól nem messze, Mallorca délnyugati részén. A park több részből áll, területén delfinárium, miniállatkert, és játszópark is található, úgyhogy az egésznapos szórakozás garantált! A Marineland-ben található delfinárium Spanyolország egyik legnagyobbika, ez volt ez első ilyen létesítmény a Dél-Európában. A park legnagyobb sztárjai kétségkívül a delfinek, de láthatunk papagájokat, cápákat, pingvineket és rengeteg tengeri halat is a központban. A bátrabbak a hüllőházban még pitonokkal, anakondával és boákkal is közelebbről megismerkedhetnek.

Szállás: Seasun Aniram

A Playa de Palma területén található Hotel Seasun Aniram szezonális szabadtéri úszómedencével, bárral és tengerre nyíló kilátással várja a vendégeket. A szálláshely étteremmel, éjjel-nappali recepcióval és szobaszervizzel, valamint egész területén ingyenes wifivel várja a vendégeket. A nemdohányzó szállás 500 méterre található a Palma Akváriumtól.

A lakóegységek síkképernyős TV-vel rendelkeznek. A Hotel Seasun Aniram minden szobája légkondicionálóval és saját fürdőszobával ellátott..

A vendégek svédasztalos reggelit fogyaszthatnak.

A Hotel Seasun Aniram napozóteraszt kínál.

Az ár tartalmazza:

-Szállás 7 éjszakára, 1 fő részére kétágyas szobában
-Reggelis ellátás
-Repülőjegy Budapest – Palma- Budapest útvonalon
-Online check-in
-Személyenként 1 db kézipoggyász (40x20x25 cm)

Az ár nem tartalmazza:

Igényelhető:
-Feladott poggyász (maximum 20 kg): 25.000 Ft/db
-Elsőbbségi beszállás: 13.000 Ft/fő, mellyel a 2db kézipoggyász garantáltan az utastérbe vihető (40x20x25 cm + 55x40x20 cm)
-Fix ülőhely a repülőn, hogy az együtt utazók garantáltan egymás mellett üljenek: 3500 Ft-tól/fő/irány
-Vacsora felár ellenében kérhető
-Retúr transzfer reptér-hotel-reptér között: 13.990 Ft/fő
-betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 790 Ft/fő/nap
-sztornó biztosítás 1,4%

Hasznos információk:
-Az ajánlat nem tartalmazza a helyi közlekedést, egyéb étkezéseket és személyes kiadásokat.
-A spanyol szállodákban a helyszínen üdülőhelyi díj fizetendő, melynek mértéke kb. 2 EUR/fő/éj.
-Az utazáshoz érvényes útlevél vagy személyi igazolvány szükséges.
-Szerződéskötés után a repülőjegy kiállításra kerül, nem mondható le.

Hasonló ajánlatok