Egzotikus utakElőfoglalási akció
Részletek
Csoportos utakMagyar idegenvezetővel
Részletek

VARÁZSLATOS BARCELONA REPÜLŐVEL, MAGYAR NYELVŰ IDEGENVEZETÉSSEL

Spanyolország, Barcelona, Barcelona
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Körutazás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

A Földközi-tenger partján található Barcelona a világ egyik legnépszerűbb turisztikai célpontja . Ez a kozmopolita város egyben Spanyolország egyik legfontosabb gazdasági, kulturális és kereskedelmi központja is , amely a világ minden tájáról vonzza a szabadidős és üzleti turizmust. Minden évben turisták ezrei keresik fel Barcelonát, hogy felfedezzék annak egyediségét, vagy részt vegyenek számos konferencián, vagy más típusú találkozón.

Turizmus Barcelonában

Barcelona tele van kultúrával . Számos híres múzeummal rendelkezik, mint például a Fundació Joan Miró vagy a Museu Picasso , de értékelni fogja a város művészet iránti szeretetét, ha egyszerűen sétál a történelemmel és bájjal teli utcákon.

Barcelonának abban a hatalmas szerencsében volt része, hogy Antonio Gaudí kezébe került, egy művésznek, aki életét annak szentelte, hogy élettel és varázslattal töltse meg a várost, olyan ikonikus építészeti alkotásokkal, mint a híres Sagrada Familia , a gyönyörű modernista La Pedrera épülete és a csodálatos Park Güell.

Program: 

1. NAP:

Gépünk délelőtt indul Budapestről. A reptéren transzferbusz vár minket. A nap hátralevő részében az egyedülálló kilátást nyújtó Monjuic hegyre utazunk., ahol megtekintjük a domb tetején álló erődöt, az Olimpiai stadiont és környékét, a Mirador de l’Alcande-t. A program után rövid buszos városnézés során érintjük a Placa Espanyát, láhatjuk a ma már plázaként működő egykori bikaviadal stadiont. Útközben megcsodáljuk a Ciutadella Parkot és az Arc de Triomfot. Este visszaindulunk szállásunkra, vacsora.

2. NAP:

Reggeli után gyalogos városnézés keretében megtekintjük a főbb látnivalókat: végig sétálunk a La Ramblán, útközben bemegyünk a világhírű Boqueria piacra, majd szabadidő a gótikus negyedben. A délután folyamán megnézzük a Kolombusz-emlékművet, majd érkezés a kikötőbe, ahol szabadidőre is lesz lehetőség. Ennek keretein belül egyénileg meglátogatható az Aquarium is. A szabadprogram után 1 órás hajókázáson (F) veszünk részt és a tenger felől csodáljuk meg Barcelonát. A program után visszaindulunk szállásunkra, vacsora.

3. NAP:

A mai napunk első programjaként a Szent Család Templomát, a Sagarada Familiát tekintjük meg (kívülről). Ezután a Gaudí által tervezett, mozaikokkal tarkított Güell parkba (F) látogatunk, majd körülbelül 15 percben egy magával ragadó 4D mozi (F) segítségével nézzük meg Gaudí munkásságát. Délután az FC Barcelona stadionját, a Camp Nou-t (F) fedezzük fel. Este szabadprogramra lesz lehetőség. Késő este igény szerint megnézzük a mágikus szökőkút varázslatos előadását (csak időszakonként működik). Este vacsora a szállodában.

4. NAP:

A délelőtt folyamán szabadprogram keretein belül lehet időt tölteni Barcelonában. Igény esetén tengerparti séta vagy a Gaudí házak felfedezése, akár a gótikus negyedben is el lehet tölteni néhány órát. Utazásunk utolsó programja a Tibidabo, ami a legmagasabb csúcsa a Collserola-hegyvonulatnak, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a városra és a környező hegyekre. Itt található a lenyűgöző neogótikus templom, ami szinte a város bármely pontjáról látható. Buszunkkal érkezés a barcelonai reptérre a késő esti órákban, Budapesten az éjszakai órákban landol gépünk.

 

Szállás:

Ronda House
Carrer de Sant Erasme, 19, 08001 Barcelona, Spanyolország

  
A Ronda House a Ronda Sant Antoni sugárút melett található, 10 perces sétára a Las Ramblastól. A szálloda étteremmel, valamint műholdas TV-vel felszerelt szobákkal várja vendégeit.

A Hotel Ronda világos, egyszerű berendezésű szobákat kínál. A légkondicionált szobákhoz teljesen felszerelt, saját fürdőszoba tartozik.

A különböző kávékat és süteményeket is tartalmazó svédasztalos reggelit a Ronda kávézóban szolgálják fel. A vendégeket a helyszínen étterem, illetve 01:00 óráig nyitva tartó bár is fogadja.

A MACBA Művészeti Galéria mindössze 5 perces sétával elérhető. A 200 méterre található Sant Antoni metróállomásról alig 15 perc alatt olyan látnivalók is megközelíthetők, mint a Gaudí által tervezett Sagrada Familia és Casa Batlló.

Az ár tartalmazza

Repülőjegy
Reptéri illeték
Személyenként 1 db. kisméretű kézipoggyász (40x20x25 cm)
3 éjszaka szállást 3 csillagos központi elhelyezkedésű hotelben
Félpanziós ellátással
Magyar nyelvű idegenvezetést

 

Az ár nem tartalmazza

További költségek (kötelezően fizetendő):
- Belépőjegyek (F), idegenforgalmi adó, helyi bérelt busz költsége: kb. 155 €/fő
További költségek (kérhető):
- Feladandó poggyász: 10 kg-os: 13.000 Ft/db, 20 kg-os: 20.000 Ft/db (a 20 kg-osat együtt utazóknak javasoljuk)
- Elsőbbségi beszállás (a kisméretű kézipoggyászon kívül egy nagyméretű kézipoggyász (55x40x20 cm) is a fedélzetre vihető: 13.000 Ft/fő
- Fix ülőhely a gépen egymás mellett: 3.500 Ft/fő/irány
- Utasbiztosítás 4 napra: 18 éven aluliaknak: 1.580 Ft/fő felnőtteknek: 3.160 Ft/fő
- Útlemondási (storno) standard: a teljes részvételi díj (részvételi díj + választott poggyász + euros költség) 2 %-a
- Útlemondási (storno) covid kiegészítéses biztosítás: a teljes részvételi díj (részvételi díj + választott poggyász + euros költség) 4,5%-a
- Egyágyas felár külön lekérés alapján!

 

Hasznos információk
A programváltozás jogát a repülőgép menetrendjétől és a nyitvatartások függvényében fenntartjuk!

Az ajánlat nem tartalmazza a személyes kiadásokat.

A repülőjáratok menetrendjéről érdeklődjön az utazási irodánál.

Az utazáshoz érvényes útlevél vagy személyi igazolvány szükséges. 

Részletfizetési lehetőség, keressen minket bizalommal!

Hasonló ajánlatok