Egzotikus utakElőfoglalási akció
Részletek
Csoportos utakMagyar idegenvezetővel
Részletek

Magyar fürdővárosok - Bükfürdő

Magyarország, Kirándulások Belföldön, Kirándulás Belföldön
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: 1 napos utak, Városlátogatás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

Időpont: 2021. augusztus 7.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 6:00 órától a Blaha Lujza tér Corvin áruház előtti parkoló

Indulás: 6.30 órakor

 

Program:

Elutazás reggel 6:30 órakor a Blaha Lujza téri parkolóból, Európa egyik legismertebb, és az ország második legnagyobb gyógy-, strand- és élményfürdőjébe. A 14 hektáron fekvő fürdő igazi fürdőkomplexum, 34 medencével, több mint 5200 m2 vízfelülettel várja a gyógyulni, pihenni, feltöltődni, fürdőzni vágyókat.

A bükfürdői termálvizek, amelyek mindegyike gyógyvízminősítéssel rendelkezik, 4 kúton keresztül törnek a felszínre. Az egyedi összetételű – alkáli-hidrogénkarbonátos, magas kalcium-, magnézium- és fluortartalmú – gyógyvíz nemzetközi összehasonlításban is rendkívül magas ásványi anyag tartalommal rendelkezik, így egyedülállóan kedvező hatást fejt ki a szervezetre. A gyógyvizes medencék 32-38 °C-os, a strand- és sportolásra alkalmas medencék 26-28 °C-os vízzel vannak feltöltve, a legkisebbeket pedig speciálisan számukra kialakított, biztonságos gyermekmedencék várják. A fürdő télen-nyáron ideális helyszínt nyújt feltöltődésre. A fürdő nemcsak a gyógyulni vágyók, de a wellness kedvelői számára is rendelkezésre áll egy ingyenes csúszdaparkkal és egy egész évben nyitva tartó fedett wellness élményfürdővel.

A medencék és a csúszdák nyitva tartása az időjárás függvényében változik!

A belépőjegyek napi egyszeri belépésre jogosítanak. A chipes adathordozókért 1 000 Ft letéti díjat kell fizetni készpénzben, forintban, amely az adathordozó leadásával egyidejűleg a lejárat napján a fürdő zárásáig kerül visszafizetésre. Szauna lepedő letéti díja 1 000 Ft/db. (A szaunába szóló belépőjegyek egy szauna lepedő bérlését tartalmazzák, ennek cseréje 300 Ft/db.) Visszaindulás Budapestre 17 órakor, várható visszaérkezés 21 óra körül.

Csoportos belépőjegy ára (min. 20 fő együttes belépése esetén): 4.090,-Ft
Kiegészítő szauna jegy ára: 2200,-Ft
Diák belépőjegy ára: 2.890,-Ft
Gyermek belépőjegy árak: 0-6 év között: ingyenes, 6-14 év között: 2.290,-Ft

 

Részvételi díj: 9.990,- Ft/fő + belépők
 Akciós ár: 6.690,- Ft/fő 

Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő

Program változtatás jogát fenntartjuk!

Hasonló ajánlatok