Egzotikus utakElőfoglalási akció
Részletek
Csoportos utakMagyar idegenvezetővel
Részletek

Prága - Drezda - Telc

Csehország, Körutazás Csehországban, Körutazás Csehországban
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!

Leírás
utazás módja: busz
időtartam: 4 nap / 3 éj
ellátás: svédasztalos reggeli
szállás: egyszerű, háromcsillagos prágai szálloda H. Slavi
utazáshoz szükséges: érvényes útlevél vagy személyi igazolvány
Csehország  hivatalos fizetőeszköze: Cseh Korona- CZK
Németország  hivatalos fizetőeszköze: Euro - EUR
(az útközbeni WC használatra érdemes apró Eurot vinni)

Felszállási lehetőségek:
06:15 Bp., Népliget, Planetárium bejárata előtt
06:45 Bp. XI. Fehérvári út 95. (Fehérvári-Mérnök u. sarok)
07:45 Tatabánya, Győri út, Penny Market oldalában
08:30 Győr, M1, Arrabona pihenőhely
09:15 Mosonmagyaróvár, M1, MOL kút

PROGRAM:

1. nap Indulás Budapestről a felszállási helyszíneknél megadott időpontok szerint. Érkezés Prágába a szállás- helyünkre a kora délutáni órákban. Miután elfoglaltuk szállásunkat, villamossal Prága belvárosába megyünk és délutáni városnézés keretében megtekintjük a Zsidónegyedet. Visszaérkezés a szállodába a kora esti órákban.

2. nap
Reggeli után autóbuszunkkal Prága központjába megyünk, az egész napot itt töltjük. Gyalogos városnézés keretében idegenvezetővel megtekintjük Európa talán legszebb barokk belvárosának nevezetességeit. Megnézzük a Károly hidat, a Hradzsint, az Óratornyot, sétálunk a Vencel téren, de szabadprogramra is lehetőség van. Délután, fakultatív program keretében egy egyórás moldvai hajókiránduláson vehetünk részt, ahol egy pohár cseh sörrel is megkínálnak minket. A fakultatív hajókirándulás foglaláskor, de legkésőbb 30 nappal indulás előtt fizetendő, helyszíni befizetésre nincs lehetőség. Hajókirándulás részvételi díja: 3000 Ft/fő. Este érkezünk vissza a szállodába.

3. nap
Reggeli után Drezdába utazunk és Elba Firenzéjével ismerkedünk. Sétánk során látjuk a Staatsoper, a Zwinger, a Frauenkirche, a Residenzschloss és a Hofkirche épületét is. Az esti órákban érkezünk vissza prágai szállodánkba.

4. nap
Reggeli után elhagyjuk a szállodát és a Cseh- és Morvaország határán lévő színes várost, Telcet látogatjuk meg, mely az UNESCO világörökség része. Aki idelátogat egy igazi időutazáson vehet részt, megelevenedik előttünk a XVI. század hibátlanul megmaradt főtere, a késő gótikus és reneszánsz épületek és a barokk díszkút. Telci látogatásunk után hazaindulunk, a forgalmi viszonyoktól függően az esti órákban érkezünk meg Budapestre.

Az alap részvételi díj tartalmazza: utazás busszal, idegenvezetés, kirándulások a program szerint, 3 éj egyszerű háromcsillagos prágai szállodában svédasztalos reggelivel, idegenforgalmi adó.

Tájékoztató belépő árak: 
Prága: kb. 300 CZK
villamosjegy: 24 CZK/db
Drezda: kb. 15 EUR

Hasonló ajánlatok