Egzotikus utakElőfoglalási akció
Részletek
Csoportos utakMagyar idegenvezetővel
Részletek

Müncheni sörfesztivál

Németország, Körutazás Németországban, Körutazás Németországban
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Fesztiválok, Körutazás, Városlátogatás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!

Leírás

utazás módja: busz
időtartam: 3 nap / 2 éj
ellátás: félpanzió
szállás: háromcsillagos szállodában
utazáshoz szükséges: érvényes útlevél vagy  személyi igazolvány
Ausztria hivatalos fizetőeszköze: EURO

Felszállási lehetőségek:
05:45 Bp., Népliget, Planetárium bejárata előtt
06:15 Bp. XI. Fehérvári út 95. (Fehérvári-Mérnök u. sarok)
07:15 Tatabánya, Győri út, Penny Market oldalában
08:00 Győr, M1, Arrabona pihenő
08:45 Mosonmagyaróvár, M1, MOL kút

PROGRAM:

1. nap
Indulás a felszállási helyszíneknél megadott időpontok szerint. Folyamatosan utazunk rövid pihenőkkel. Utunk első állomása Rosenheim. Megnézzük a Nikolaus templomot és a mellette elterülő Ludwighplatzot. Ezután átsétálunk a sajátos hangulatot árasztó Max-Josefs-Platzra. Rosenheimi sétánk után továbbutazunk Rohrdorfba a szállodába. Elfoglaljuk szállásunkat és megvacsorázunk.

2. nap
Reggeli után indulunk Münchenbe az Oktoberfest helyszínére. A müncheni Oktoberfest a világ egyik legnagyobb népünnepélye, 1810. óta évről-évre több millió ember látogatja a Theresienwiesén megtartott eseményt. Erre az alkalomra a müncheni sörfőzdék különleges sört főznek. A híres sörgyárak díszes sörsátrakat állítanak, igényes és látványos dekorációval.

A sörfesztiválon a bajor sörök mellett természetesen bajor ételeket is felszolgálnak. Napközben mindenütt tradicionális bajor zene szól! A sörfesztivál hatalmas területén óriáskerekek, körhinták, hullámvasút és sok más mulattató játék is várja az idelátogatókat. Ezen a napon szabadprogram van, mindenki tetszés szerint részt vehet az Oktoberfest színes, lüktető, semmihez nem fogható forgatagában. A késő délutáni órákban indulunk vissza szállodánkba, ahol már vár minket a vacsora.

3. nap
Reggeli után elhagyjuk szállásunkat és hazaindulunk, megállunk Mondsee-nél fotószünetre, majd Traunsee felé vesszük az irányt. Először Traunkirchent látogatjuk meg. Traunkirchen nem nagy lélekszámú, de nagyon szép környezetben fekvő, tipikusan salzkammerguti település. Sétálva a tó partján megcsodálhatjuk a szemközti panorámát, mely párját ritkítja.

Felsétálunk a sziklára épült kápolnához, majd az apácakolostort is megnézzük. Utána megérkezünk az egykori császári sókamra székhelyére, Gmundenbe. Sétát teszünk a főtértől kiinduló XIX. sz-i panoráma sétányon a Habsburgok vízi és szárazföldi kastélyáig. Ez sokaknak ismerős lehet, hiszen itt forgatták a népszerű Kastélyszálló c. sorozatot is. Hazaindulunk, folyamatosan utazunk hazáig rövid pihenőkkel. Az esti órákban érkezünk meg Budapestre.

A részvételi díj tartalmazza: utazás busszal, idegenvezetővel, 2 éj háromcsillagos szállodában félpanzióval, kirándulások, városnézések a program szerint.

VEGETÁRIÁNUS FŐÉTEL IGÉNYT FOGLALÁSKOR KÉRJÜK JELEZNI!




Hasonló ajánlatok