Egzotikus utakElőfoglalási akció
Részletek
Csoportos utakMagyar idegenvezetővel
Részletek

Repülj Skóciába!

Nagy-Britannia, Skócia, Körutazás Skóciában
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás
Szűrés
Indulás: 2024-09-02-tól
2024-09-06-ig
Szobatípus: szoba, 4 éj holiday home
Időtartam: 4 éj
Ár:
188900.00 Ft/fő, önellátás, Budapest
Ajánlatkérés

Egyes programoknál a pontos elhelyezéssel kapcsolatban irodánk ad tájékoztatást!

Leírás

A program:

Repülj Skóciába!

1. NAP JEDBURGH - MELROSE - ABBOTSFORD CASTLE - FLOORS CASTLE
Találkozás a repülőtéren, úti okmányok ellenőrzése után csomagfeladás és becsekkolás. Indulás az edinburghi járattal. Kirándulás Jedburghba, ahol az I Dávid király által alapított apátságot látogatjuk meg. Majd a Melrose városka melletti Abbotsford kastélyhoz indulunk. A kastély festői szépségű kertjének és belső termeinek megtekintése. Itt töltötte életének utolsó éveit a világhírű skót író, Sir Walter Scott. A határvidéken tett kirándulást Floors Castle meglátogatásával zárjuk, mely a legnagyobb máig lakott kastély Skóciában. Este szállások elfoglalása a skót tengerparton, Edinburgh környékén.

2. NAP LOCH NESS- BLAIR CASTLE - INVERNESS - URQUHART CASTLE - TROSSACHS
Kirándulás a Loch Ness tóhoz. Útközben a csodálatos Blair Castle megtekintése, ahol még az earl-ök ma is élnek. Invernessen áthaladva érkezés a legendás Loch Nessi szörny otthonába, a szörny történetét bemutató múzeum megtekintése és séta a tóparti Urquhart Castle kilátóhoz. Visszafelé a Trossachs tájvédelmi körzeten át vezet az út.

3. NAP EDINBURGH
Egész napos program a skót fővárosban, Edinburghban: Edinburgh Castle, Camera Obscura, Royal Mile, St Giles Cathedral, Parlaiment House, Museum Of Childhood, John Knox's House, Canongate, Holyrood Palace, Princess Str., Scott Monument, Waverley Shopping Center...

4. NAP STIRLING - LINLITHGOW PALACE
Délelőtt látogatás Stirling-be. Útközben a a Linlithgow Palace, Bannochburn (Robert Bruce csatahelye), majd a Stirling Castle és a Wallace Monument megtekintése, később látogatás egy Whiskey Distillery-be.

5. NAP EDINBURGH
Délelőtt szabadprogram Edinburghban, majd elköszönünk a várostól - indulás a repülőtérre. Esti járattal indulás Budapestre, érkezés a késő esti órákban.

Részvételi díj: 188.900 Ft/fő mely tartalmazza a 4 éj szállás holiday home (2-3 háló, nappali felszerelt konyhával, fürdőszoba), önellátás, idegenvezetés és a skóciai közlekedés díját. Nem tartalmazza a repülőjegy és a poggyász árát (kb 120.000 Ft - foglalás időpontjától függően), az üdülőhelyi illetket, belépőket és az utasbiztosítást.
Üdülőhelyi illeték: 3.900 Ft/fő

A repülőjegy ára, a foglalás időpontjától függően változhat.

Betegség-, baleset-, és poggyászbiztosítás: 540 Ft/fő/nap
Útlemondási biztosítás: a részvételi díj 2,7 %-a

Belépők:

 

   
Historic pass (Jedburgh Abbey, Urquhart Castle, Edinburgh Castle, Linlithgow Palaces, Stirling Castle) 44 GBP/fő
Abbotsford Abbey 14,7 GBP/fő
Floors Castle 18 GBP/fő
Holirood Palace 22 GBP/fő
Wallace Monument 11,3 GBP/fő
Wiskey Distillery 20 GBP/fő

Az árak tájékoztató jellegűek!

Hasonló ajánlatok