Egzotikus utakElőfoglalási akció
Részletek
Csoportos utakMagyar idegenvezetővel
Részletek

Álomnyaralás Dominikán - csoportos utazás magyar idegenvezetővel 2024.12.03-12.

Dominikai Köztársaság, Dominikai tengerpart , Punta Cana
  • Szálláskategória: Hotel
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Egzotikus út
Szűrés
Indulás: 2024-12-03-tól
2024-12-12-ig
Szobatípus: Kétágyas szoba külön ággyal - Iberostar Punta Cana 5* - premium szoba
Időtartam: 9 éj
Ár:
919000.00 Ft/fő, 2F, Kétágyas szoba külön ággyal - Iberostar Punta Cana 5* - premium szoba
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-12-03-tól
2024-12-12-ig
Szobatípus: Kétágyas szoba franciaággyal - Iberostar Punta Cana 5* - premium szoba
Időtartam: 9 éj
Ár:
919000.00 Ft/fő, 2F, Kétágyas szoba franciaággyal - Iberostar Punta Cana 5* - premium szoba
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-12-03-tól
2024-12-12-ig
Szobatípus: Kétágyas szoba franciaággyal - Iberostar Punta Cana 5* - premium panoráma szoba
Időtartam: 9 éj
Ár:
949000.00 Ft/fő, 2F, Kétágyas szoba franciaággyal - Iberostar Punta Cana 5* - premium panoráma szoba
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-12-03-tól
2024-12-12-ig
Szobatípus: Kétágyas szoba külön ággyal - Iberostar Punta Cana 5* - premium panoráma szoba
Időtartam: 9 éj
Ár:
949000.00 Ft/fő, 2F, Kétágyas szoba külön ággyal - Iberostar Punta Cana 5* - premium panoráma szoba
Ajánlatkérés
Leírás

Leírás:

Meneküljön el a hűvös téli napok elől, és nyaraljon az egzotikus karibi országban, az örök napsütés hazájában! A Dominikai Köztársaság egész évben várja a nyaralni vágyókat gyönyörű, fehérhomokos tengerpartokkal; átlátszó, türkizkék tengerrel; lélegzetelállító hegyvidéki tájjal; bozótsivatagokkal és koloniális stílusú városrészekkel. A tengerparti nyaralás mellett, melyet jó minőségű 'all inclusive' szállodában tölthetünk el, széles programkínálat áll a vendégek rendelkezésére. Dominika partjai mentén számos kis sziget található, amelyet a hajókirándulások során megismerhetünk. Természetesen a városokról sem szabad megfeledkeznünk. Látogassunk el Santo Domingóba, a fővárosba, amit ,,Amerika Bölcsőjeként" is emlegetnek. Óvárosa igazi ritka kincs, amely az UNESCO világörökség része.

Sütkérezzünk a finom homokban, merüljünk alá a tiszta tengerben és töltődjünk fel ezen a csodás helyen!

Az út kiemelt értékei:

  • Utazás a Lufthansa légitársaság menetrend szerinti járataival, egy átszállással
  • Kiváló helyismerettel rendelkező, helyi magyar idegenvezető a programok során és magyar nyelvű asszisztencia a transzferek alatt
  • Jó minőségű ötcsillagos szálloda, 'all inclusive' ellátással
  • Gazdag programkínálat a környék felfedezésére
  • Kiváló nyaralóidő: 30°C-os hőmérséklet, a tengervíz kb. 28°C

 

Szállás: Iberostar Punta Cana 5*
A Bávaro partján található szálloda igazi trópusi környezettel várja a látogatókat. A szálloda gyönyörű, fehérhomokos tengerparttal, golfpályával, wellness-, spa- és fitnesz szolgáltatásokkal teszi felejthetetlen élménnyé a dominikai üdülést. Hat darab speciális étteremben próbálhatják ki a különböző nemzetek konyháit a vendégek. A búvár centrum mellett igazi kuriózum, hogy korallokat nevelnek a szálloda területén. Mindegyik szobához tartozik ingyenes wifihozzáférés, balkon, légkondicionáló, minibár, síkképernyős tv, széf, kávéfőző.

Programok:

december 03. kedd
Elutazás Budapestről egy átszállással Punta Canára a Lufthansa menetrend szerinti járataival (Budapest-Frankfurt 06:25-08:10, Frankfurt-Punta Cana 12:10-17:25). Transzfer Punta Canára és a szállás elfoglalása.

december 04. szerda
Szabadidő, és egész napos pihenés a tengerparton.

december 05. csütörtök
Szabadidő a tengerparton vagy fakultatív program: egész napos kirándulás Saona szigetére.
Reggelit követően egy órát buszozunk Bayahibe tengerparti városkájába, ahol katamaránra szállva érjük el Saona szigetét. Útközben biztosított a gyönyörű látvány, és a hamisítatlan karibi hangulat. Elmegyünk a világ harmadik legszebb öko-szigetére: Canto de la Playára, ahol úszhatunk, napozhatunk, sznorkellezhetünk, ill. finom koktélokat ízlelhetünk. Ezt követően meglátogatjuk Mano Juá-t, a sziget egyetlen faluját, ahol megismerkedünk a helyi kultúrával, és megtekintünk egy teknősfarmot. Ebédre elfogyasztunk egy ízletes grillezett langusztát, de ízlés szerint csirkéből vagy sertésből készült ételt is választhatunk. Szieszta után hajóra szállunk, és egy természetes úszómedencénél megállunk a Karib-tengeren, ahol fürdünk a kristálytiszta vizű medencében, és tengeri csillagokat keresgélünk. A program ára felnőtteknek 140 USD/fő, gyerekeknek 90 USD/fő, helyszínen fizetendő.

december 06. péntek
Szabadidő, és egész napos pihenés a tengerparton.

december 07. szombat
Szabadidő a tengerparton vagy fakultatív program: egész napos kirándulás a Samana-félszigetre.
Samana a természet és a kaland kedvelőinek félszigete, ahol zöld hegyek, hosszú strandok, kis falvak, türkizkék víz, és fehér homok teszi felejthetetlenné az utazást. A program során reggel buszra szállunk, majd egy hajózás után megérkezünk a Samaná öbölbe, ahonnan folytatjuk utunkat a lenyűgöző Bacardi szigetre. A Barcardi szigeten egy óra kötetlen szabadidő áll a rendelkezésünkre, melyet felhasználhatunk pihenésre, napozásra, úszásra, vagy megkóstolhatjuk a felejthetetlen Cuba Libre koktélt. Utána egy ízletes, hamisítatlan dominikai ebédet fogyasztunk el egy hangulatos tengerparti étteremben. Ebéd után egy gyalogos dzsungeltúra keretén belül elmegyünk a Los Cocos vízeséséhez. Útközben megállunk egy helyi farmon, ahol megismerkedhetünk a kakaó, a kávé és a szivarkészítés rejtelmeivel. A program ára felnőtteknek 195 USD/fő, gyerekeknek 115 USD/fő, helyszínen fizetendő.

december 08. vasárnap
Egész napos szabadidő a tengerparton vagy fakultatív programlehetőség.
Macao sáros buggy és quad túra, amely programot azoknak ajánljuk, akik szeretik a száguldást és azt sem bánják, ha közben nyakig sárosak lesznek. A program során földutakon keresztül vezet utunk Punta Cana egyik legszebb strandjára, a szörfösök által kedvelt Playa Macaóra, ahol fürödhetünk és fotózkodhatunk. Ezt követően egy tipikus dominikai ranchra látogatunk, ahol megtekintjük, hogyan készül a kávé, a kakaó és a dohány. Végül elmegyünk egy Taino barlanghoz, amelyben korábban a karibi őslakosok, az indiánok laktak, és amely egy gyönyörű, friss, kristálytiszta vizű, több mint 5 méter mély tavat rejt magában, ahol kedvünkre úszhatunk, felfrissülhetünk. A program ára 2 fős buggy-n 140 USD/2 fő, családi buggy-n 190 USD/4 fő, vagy quadon 115 USD/1-2 fő. A program időtartama kb. 2,5 óra, 5 éves kortól ajánlott.

december 09. hétfő
Egész napos szabadidő a tengerparton vagy fakultatív program: városnézés Santo Domingóban.
A Dominikai Köztársaság fővárosa, Santo Domingo egyben a Karib-térség legmodernebb és legdinamikusabb nagyvárosa is. A ,,La Capital" - ahogy szeretettel hívják - megtestesíti a dominikai kultúra pulzusát. Itt a régi és az új tökéletes harmóniában él együtt, az évszázados építészettől és történelemtől kezdve a nagy bevásárlóközpontokig, művészeti galériákig, az éjszakai életig és a virágzó gasztronómia színteréig. Santo Domingóban megnézzük a legfontosabb látnivalókat, többek között az elnöki rezidenciát (La Casa Blanca), Kolombusz emlékművét (Faro a Colón), Kolombusz fiának lakóhelyét, a Miasszonyunk katolikus templomot, a Nemzeti Pantheont, a Larimar gyárat, valamint egy csoki, kávé és édességgyárat. A program ára felnőtteknek 130 USD/fő, gyerekeknek 90 USD/fő, helyszínen fizetendő.

december 10. kedd
Egész napos szabadidő a tengerparton vagy fakultatív programlehetőség.
Délelőtt fakultatív program a delfinekkel, amely során lehetőség nyílik közvetlen kapcsolatba lépni a világ egyik legintelligensebb és legjátékosabb élőlényével, a palackorrú delfinnel.

  • 1. opció: Dolphin encounter (40 perces): közvetlen kapcsolatba léphetnek a delfinekkel, simogatás, ölelés (nem delfinekkel úszás). A program ára 109 USD/fő, helyszínen fizetendő.
  • 2. opció: Swim Adventure (50 perces): lehetőség együtt is úszni egy delfinnel. A program ára 149 USD/fő, helyszínen fizetendő.
  • 3. opció: Royal Swim (60 perces): itt két delfin van egyszerre, és felemelik az embert a levegőbe a talpánál fogva. A program ára 199 USD/fő, helyszínen fizetendő.


Délután fakultatív tengerparti lovaglás (2 órás), amely során kedvtől és tapasztalati szinttől függően lehet haladni lépésben, ügetésben vagy vágtában, felfedezve közben a gyönyörű tengerpartot. Tapasztalt vezető fog mindenben segíteni, illetve felméri a résztvevők tudását és tanácsokkal látja el őket. Kiscsoportos túra, amely több vagy kevesebb lovas tapasztalattal rendelkezők számára is egyaránt ajánlott. Tökéletes ökotúra az állatbarátok számára. A program ára 75 USD/fő felnőtteknek, 65 USD/fő gyerekeknek (6-12 éves korig).

december 11. szerda
Kijelentkezés a szállodából, majd transzfer a repülőtérre és hazautazás egy átszállással (Punta Cana-Frankfurt 19:10-09:30, Frankfurt-Budapest 12:20-13:55).

december 12. csütörtök
Hazaérkezés Budapestre.

Az ár tartalmazza:

  • Oda-vissza repülőjegy a Budapest-Punta Cana útvonalon, egy átszállással
  • Repülőtéri illetékek
  • Utasonként egy darab max. 55x40x23 cm-es kézipoggyász (max. 8 kg), valamint egy darab max. 23 kg-os feladott poggyász
  • Szállás nyolc éjszakára 5*-os szállodában standard kétágyas szobában
  • All inclusive ellátás
  • Repülőtéri transzferek magyar nyelvű asszisztenciával

Egyéb tudnivalók:

  • A kiemelt időszakra való tekintettel, javasoljuk a mihamarabbi foglalást, ugyanis a részvételi díj az utazás időpontja közeledtével jelentősen változhat.
  • A csoport minimum létszáma 10 fő.
  • Az útlevélnek még 6 hónapig érvényesnek kell lennie a beutazást követően.
  • A programok sorrendje az egyes napokon belül változhat.
  • Három- vagy négyágyas elhelyezés esetén kérje munkatársaink ajánlatát!

Hasonló ajánlatok