Egzotikus utakElőfoglalási akció
Részletek
Csoportos utakMagyar idegenvezetővel
Részletek

MSC Armonia MINI cruise magyar idegenvezetővel 2024

Hajóutak, Földközi-tengeri hajóutak , Kelet-Mediterrán hajóutak
  • Szálláskategória: Hajó kabin
  • Utazás módja: busz+hajó
  • Típus: Hajóút
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

MSC Armonia MINI cruise magyar idegenvezetővel

 

Hajózzon az Adrián az MSC Cruises-szal! Az Adriai-tenger egy valóra vált álom azok számára, akik Horvátországot, Szlovéniát és Montenegrót szeretnék felfedezni. Európa leglenyűgözőbb tájainak is otthont ad. Hajózzon hát ezen a csodálatos tengeren az MSC Cruises-szal. Ha olyan útvonalat keres, amely a kikötőket és a szárazföldi célpontokat is érinti, akkor a legjobb helyen jár. Itt felsoroltunk néhányat a legizgalmasabb útvonalak közül, amelyek e csodálatos hajók fedélzetén elérhetőek.

 

Április 15. - Venice, Italy, 1. nap
Indulás! A csoport tagjai hajnalban buszra szállnak, és koradélutáni órákban már Velencébe érkeznek, ahol indulásra készen várja az utazókat a fenséges MSC Armonia!

Április 16. - Split, Croatia, 2. nap
A dalmát tengerparton fekvő, lenyűgöző Split kikötője Horvátország egyik sztárcsalogató városa és az MSC Mediterranean Cruises egyik fő célállomása. Merüljön el a régi központ ősi hangulatában, csodálja meg a diokleciánus kori épületeket, vagy sétáljon végig a város látványos vízpartján, és árnyékoljon be a pálmafák alatt.

Az MSC Cruises kirándulásai rengeteg izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:

- A Diocletianus-palota
- KRKA Nemzeti Park
- Omis

Split vibráló város, hangulatos óvárosával. Az MSC Cruises kirándulása a legősibb városrészbe kalauzolja el Önt, amely divatos butikoknak, galériáknak és kávézóknak ad otthont. Split óvárosának középpontjában a Diocletianus-palota áll, amely az UNESCO Világörökség része. Ezt a hatalmas, Kr. u. 4. századi kastélyt Diocletianus római császár választotta nyugdíjas rezidenciájául, és ez adja meg a környék esztétikájának alaphangját. Ezután látogasson el a Szent Dujéba, a 4. századi katedrálisba, amely egy római császári mauzóleummal és harangtoronnyal rendelkezik. Ezután barangoljon a szűk utcákon és átjárókon, hogy magába szívja a város kultúráját.

Ha szereti a csodálatos tájakat, tegyen egy kalandos MSC Cruises kirándulást a gyönyörű Šibenik-Knin megyében található Krka Nemzeti Parkba. Ott lehetősége lesz arra, hogy a vadon élő állatok között sétáljon, és meglátogassa a festői Skradinski Buk vízesést. A Krka folyó pompás vizéből táplálkozó vízesés egy zöldeskék természetes medencébe zuhan. A túrát egy festői régi malomban berendezett, lenyűgöző néprajzi kiállításon fejezheti be.

Utazzon Splittől délkeletre, Omis kisvárosába, amely azon a ponton fekszik, ahol a Cetina folyó az Adriai-tengerbe ömlik. A Cetina folyó partján tett rövid utazás után érkezzen meg a Radmanove Milnice étteremhez és piknikezőhelyhez. ez a népszerű kirándulóhely nemcsak arra tökéletes hely, hogy egy pohár helyi bor mellett élvezze a füstölt sonkából és sajtból álló helyi falatokat, hanem arra is, hogy néhány fényképet készítsen. Induljon vissza Splitbe, és fedezze fel gyalog a város nevezetességeit, mielőtt visszatérne a hajóra.

Április 17. - Kotor, Montenegro, 3. nap
Kotor az egyik leghangulatosabb középkori város Montenegró Adriai-tenger partján, lélegzetelállító hegyek hátterében. Az MSC Mediterranean Cruises vonzó célpontja a történelmet és az építészetet kedvelők számára. Pillantson be az ősi templomok, a rusztikus paloták sokasága, valamint az utcák és terek labirintusa közé. Kotor egyben kapu más rendkívüli montenegrói úti célok, például a lenyűgöző Perast városa felé is.
 
Az MSC Cruises kirándulásai rengeteg izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:
 
- Szent Tryphon katedrálisa 
- Perast elegáns városa
- Kék barlang
 
Fedezze fel Kotort és Montenegrót egy lenyűgöző MSC Cruises kiránduláson. Az UNESCO Világörökség részévé koronázott középkori város, Kotor ősi sikátorokkal és hangulatos terekkel büszkélkedhet. Látogasson el a 12. századi Szent Tryphon-székesegyházba, amelynek barokk harangtornyai, román stílusú belső tere és bizánci stílusú freskói láthatók. Ezután tegyen egy autóbuszos kirándulást a dicsőséges Grbalj-völgybe, ahol farmon készült pálinkakóstolót tartanak. A napot egy pohár borral, biotermékek kóstolásával és a helyi zenészek élő előadásával zárhatja. Ne hagyja ki Kotor hihetetlen erődítményrendszerét a kikötőbe való visszaúton, amely ősi fellegvárakat, kapukat és bástyákat mutat be.
 
A Kotortól nem messze fekvő Perast felejthetetlen MSC Cruises kirándulást tesz lehetővé. Sétáljon végig e festői város utcáin, és csodálja meg történelmi templomait és barokk palotáit. Tegyen egy kényelmes hajókirándulást a Boka-öbölben, hogy megnézze a Sziklák Nagyasszonyát, egy apró, mítoszokkal átszőtt szigetet. Ezután fejezze be a napot a 20. századi Szent Miklós-templom meglátogatásával, amelynek lenyűgöző harangtornya és aranykeresztjei vannak.
 
Kellemes órák várnak a tengeren az MSC Cruises kirándulásán a csodálatos Kék barlanghoz. Szálljon fel egy üvegszálas hajóra, és gyönyörködjön a látványos kilátásban, miközben átrobog az öbölön. Pillantson be apró szigetekre és a dombos partvonal tetején fekvő békés falvakba, mielőtt belépne a titokzatos "Kék barlangba" - egy napfénnyel teli természeti csodába. Csodálja meg a víz rendkívüli kék árnyalatait, mielőtt megmártózik vagy alámerül. Végezetül lazítson a Zenjice strandon egy vízparti ital és egy séta erejéig.

Április 18. - Rijeka, Croatia, 4. nap
Rijeka, Horvátország egyik elsődleges kikötővárosa és az MSC Mediterranean Cruises egyik célállomása csodálatos kilátást nyújt a Kvarner-öbölre. A város a látogatók kedvenc választása a fantasztikus időjárásnak és a gyönyörű strandoknak köszönhetően, és számos UNESCO világörökségi helyszínnel is büszkélkedhet. 
 
Az MSC Cruises kirándulásai rengeteg izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:
 
- Krk, a borok szigete
- Zágráb: Múlt és jövő
- Trsat-hegység és vár
 
Szinte érinti Horvátország partvonalát a hatalmas Krk-sziget. Ez az MSC Cruises kirándulás a városközpont megtekintésével kezdődik, ahol mediterrán stílusú utcákat, velencei és osztrák épületeket, valamint egy 5. századi katedrálist fedezhet fel jellegzetes harangtornyával. Élvezze a szabadidőt a helyi boltok böngészésével, mielőtt egy rövid buszos kirándulással a sziklaszirtre épült Vrbnik középkori városába utazik. Ez a tökéletes helyszín, hogy egy helyi családi étteremben elfogyasszon egy pohár regionális bort. 
 
Horvátország fővárosa, Zágráb történelmi város, amely román, gótikus, olasz reneszánsz és osztrák-magyar vonásokkal büszkélkedhet. Három különálló területet foglal magába: a bájos Kaptolt, a 19. századi Alsóvárost és a középkori Gradecet. Fedezze fel ezt a lenyűgöző várost az MSC Cruises kirándulásán a főbb látnivalók sétával. Fedezze fel a gótikus katedrálist, a Mirogoj temető parkját és a nyüzsgő Dolac termelői piacot.
 
Tegyen egy MSC Cruises kirándulást a gyönyörű dombtetőn fekvő Trsatba, és látogasson el a híres Szűz Mária-szentélyhez. Fedezze fel a ferences kolostort és az impozáns Trsat várát, amely a Rječina folyóra néz. Ezután érkezzen meg Opatija pompás üdülőhelyére, amely a horvát tengerpart első vitorlásklubjának adott otthont. Ez a tengerparti város a 20. század elején az európai arisztokraták pompás nyaralóvilláinak helyszíne volt, amelyek közül sok még ma is látható.

Április 19. - Venice, Italy, 5. nap
​A HAJÓ a reggeli órákban köt ki, kiszállást követően a csoport buszra száll és elindul vissza Budapestre.

 

A részvételi díj tartalmazza:

utazást légkondicionált különbusszal (felszállási helyek: Budapest, Székesfehérvár, Nagykanizsa, M7 útvonala) · adókat, illetékeket · teljes ellátást a hajón** a választott kabinkategóriában · magyar nyelvű idegenvezetést az utazás teljes időtartama alatt

A részvételi díj nem tartalmazza:
a helyszínen fizetendő kötelező borravalót

Választható opciók:
baleset- betegség- és poggyászbiztosítás · útlemondási (sztornó) biztosítás · fakultatív programok* · italcsomag · internet hozzáférés

 

További információk
Pótágyas kabinok lekérésre és visszaigazoltatást követően foglalhatók.

A meghirdetett csoport minimum létszáma: 20 fő, kirándulások esetében minimum: 10 fő.

A program sorrendi változásának jogát fenntartjuk. A tengeri hajóutak esetén a hajótársaság minden esetben fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül - akár a hajóút időtartama alatt is - a meghirdetett kikötési útvonaltervtől eltérjen, ha az indokolt.

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a kialakult pandémiás helyzet miatt a hajótársaságok fenntartják a jogot arra, hogy az előre meghirdetett hajótól eltérően más hajóval valósítsák meg az utazást, vagy indulás előtt - akár pár nappal - módosítsák a kikötéseket. Az ilyen jellegű cserére irodánknak nincs ráhatása.

*A fakultatív programok árairól itt, a honlapunkon, míg a részvétel esetleges feltételeiről munkatársainknál tud részletes információt szerezni.
**Teljes ellátás a hajón korlátozott italfogyasztással: víz- és kávéfogyasztás az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, gyümölcslevekkel kiegészítve a reggeli alatt.

 

 

A szabad helyekről munkatársaink adnak tájékoztatást! Kérje ajánlatunkat!

Halmozza a kedvezményeket, és éljen árfolyamgarancia ajánlatunkkal! Foglalja le a fenti csoportos hajóutat az indulás előtt legalább 90 nappal - így utasonként 19 900 Ft kedvezményt biztosítunk! Spóroljon többet: fizesse ki az árat foglaláskor egy összegben, és irodánk további 5% azonnali engedményt biztosít (amennyiben a foglalás az indulást megelőző legalább 150. napon megtörténik). Így nem csak a kedvezményeket halmozhatja, de az irodánk árfolyamgaranciáját is élvezheti a részvételi díjra, és nem kell izgulnia az euróárfolyam ingadozásai miatt.

Hasonló ajánlatok