Egzotikus utakElőfoglalási akció
Részletek
Csoportos utakMagyar idegenvezetővel
Részletek

Dubai / Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort *****

Egyesült Arab Emirátusok, Ras al-Khaimah, Ras al-Khaimah
  • Szálláskategória: Hotel *****
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Egzotikus út, Üdülés - nyaralás
Szűrés
Indulás: 2024-05-18-tól
2024-05-25-ig
Szobatípus: Kétágyas szoba
Időtartam: 6 éj
Ár:
409000.00 Ft/fő, 2 fő, Utazás repülővel, budapest, Reggeli
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-05-25-tól
2024-06-01-ig
Szobatípus: Kétágyas szoba
Időtartam: 6 éj
Ár:
415000.00 Ft/fő, 2 fő, Utazás repülővel, budapest, Reggeli
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-06-01-tól
2024-06-08-ig
Szobatípus: Kétágyas szoba
Időtartam: 6 éj
Ár:
409000.00 Ft/fő, 2 fő, Utazás repülővel, budapest, Reggeli
Ajánlatkérés

Leírás

Családi tengerparti üdülőhely Arábia szívében. A Hilton Ras Al Khaimah egy privát öbölben található. A hotelhez tartozik hosszú fehér, saját homokos part, gyerekbarát szolgáltatások, és medencék várják a vendégeket.

Az Arab-félszigeten található hotel Ras al Khaimah központi részén fekszik kb. 90 km-re a Dubai nemzetközi repülőterétől. Hosszú fehér homokos part, gyerekbarát szolgáltatások, és medencék várják az itt tartózkodó vendégeket. A kalandok és a sportok kedvelőinek is remek szárazföldi és vízi sportos élményeket kínálnak. A Hilton Ras Al Khaimah az egyik legkedveltebb családbarát szálloda a csodálatos strandja és a fantasztikus szolgáltatásai miatt.

Szoba felszereltség (King Guest Room): A 48 m2-es szoba városra néző kilátással, erkéllyel, franciaággyal, kanapéval, íróasztallal, légkondicionálóval, telefonnal, ingyenes Wi-Fi-vel, TV-vel, minibárral, széffel, kávé- és teakészítési lehetőséggel, hajszárítóval, külön káddal és zuhanyzóval felszerelt.

Ellátás: Reggeli. Felár ellenében kérhető félpanziós, teljes panziós és all inclusive ellátás is.

Szolgáltatások: 9 Spa kezelőszoba, edzőterem, szauna, gőzkabin, kinti és benti gyermekjátszótér, összesen 9 étterem és bár, 7 medence, sportpályák (kézilabda, futball, strandröplabda, vízilabda, tollaslabda, asztalitenisz) , darts, norkeling, vízisí, szörfözés, búvárkodás, golf, lovaglás, quadozás, sivatagi és hegyi szafarik, vitorlázás, Kids Club egész napos gyerekprogramokkal, gyermek medence csúszdával, Iceland Water Park, konferenciatermek, mosoda, autóbérlés, taxi foglalás, kirándulások, felszerelt business center, üzletek (ajándékbolt, szőnyegbolt, duty free és sportbolt), fodrászat, gyógyszertár.

Helyszínen fizetendő: idegenforgalmi adó 5-6 USD/szoba/éj.

Részvételi díjakat a repülőjegy árának változása befolyásolhatja!
 Az utazás más időpontban is lehetséges, kérje ajánlatunkat!

[VIDEO]



Az utazás menetrendszerinti repülőjáratokkal történik, a repülőjegy árának változása befolyásolhatja a részvételi díjat!

Hasonló ajánlatok