Egzotikus utakElőfoglalási akció
Részletek
Csoportos utakMagyar idegenvezetővel
Részletek

Pihenés Jesoloban II., látogatás Velencében

Olaszország, Észak-Adria, Lido di Jesolo
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás+Nyaralás, Városlátogatás, Üdülés - nyaralás
Szűrés
Indulás: 2024-08-19-tól
2024-08-24-ig
Szobatípus: Kétágyas szoba
Időtartam: 5 éj
Ár:
179000.00 Ft/fő, 2F
Ajánlatkérés

Leírás

Felszállás:
04:30 óra, Győr, városháza oldala buszmegállóból
06:00 óra, Sopron, GYSEV pályaudvar elöl, Spar oldala
07:15 óra, Szombathely, vasútállomás (gazdabolt) elöl

 

1. nap - Folyamatos utazás Ausztrián keresztül, megérkezés Jesoloba. Szállás elfoglalása a délutáni órákban, majd szabadprogram. Szállás: középkategóriás, tengerpart közeli szállodában. (5 éj). Strandszervíz térítés ellenében.

 

2-3-4. nap - Egész nap szabadprogram. Kikapcsolódás az Adria homokos tengerpartján Jesoloban: pihenés, napozás, fürdés az Adriában. Esténként Jesolo élénk sétálóutcája ezernyi üzlettel, étteremmel, zenés bárokkal, színvonalas szórakozóhelyekkel csalogatják az itt üdülőket. Szállás ugyanott.

 

5. nap - Reggeli után további pihenés, tengerezés Jesoloban, vagy fakultatív kirándulás Velencébe idegenvezető kíséretével. Behajózás Velencébe, városnézés a Canal Grande mentén, Szt. Márk tér, Campanile, Szt. Márk székesegyház, Sóhajok hídja, Rialto... majd rövid szabadidő (pl. Doge Palota látogatás) Délután visszautazás Jesoloba, szállás az előző helyen.

 

6. nap - Reggeli után további pihenés, tengerezés  Jesoloban.  (A szállodai szobákat 10.00 óráig el kell hagyni!) Délután kb. 14:00-15:00 órakor indulás Magyarország felé. Érkezés az indulási helyekre az esti órákban.

 

 

Részvételi díj:

179.000 Ft/ fő

Egyágyas felár:

48.000 Ft

Ellátás:

reggeli

Félpanziós felár:

58.000 Ft/fő

(5  alkalommal vacsora)

Belépők:

IFA

Fakultatív kirándulás Velence és városbelépő

20.000 Ft /fő + kb. 20 EUR/fő

 

 

Az ár tartalmazza

A részvételi díj és annak érvényessége

A részvételi díj minden útnál személyenként értendő 2 ill. 3 ágyas elhelyezéssel.

Tartalmazza:az utazás költségeit, a szállásköltségeket, a programban szereplő ellátást, a magyar nyelvű idegenvezetést, Áfát

A katalógus árkalkulációja 2023. november 2-i árfolyam alapul vételével készült: 1 EUR=380 Ft. Amennyiben a devizaárfolyam a fenti értéket tartósan és jelentősen (6%-ot meghaladóan) változik, az irodánk jogosult a részvételi díjra és felárakra arányos árfolyampótlékot felszámítani. Az üzemanyag áraknak időközi jelentős emelkedése esetén jogosult az irodánk a részvételi díjat méltányosan módosítani. Ha az áremelkedés a 8 %-ot meghaladja, Ön az utazástól jogosult elállni, és a teljes befizetett részvételi díj visszajár Önnek. Előleg: jelentkezéskor fizetendő, a részvételi díj 40%-a. Hátralék: legkésőbb az indulás előtt 1 hónappal kérjük kiegyenlíteni szíveskedjék. Az egynapos utak esetén kérjük, jelentkezéskor a teljes összeget befizetni szíveskedjenek.

Belépőket, helyi közlekedési eszközök díját(város behajtási díjak, hajók, drótkötélpályák, fogaskerekű stb.) a részvételi díj nem tartalmazza. A programoknál megadott belépődíjak tájékoztató jellegűek, a helyszínen fizetendőek.

 

 

Az ár nem tartalmazza

Biztosítás, fakultatív programok:

Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás és stornobiztosítás irodánkban külön köthető. Alfa

Fakultatív programokat általában 15 fő jelentkezése esetén szervezünk.

 

 

Szállás

Szállodák, ellátás

Szállodai kategóriák: az adott ország besorolásainak felelnek meg, ezek eltérhetnek a magyarországi kategóriáktól! Minden utazásra középkategóriájú ***/** szállást foglalunk Utasainknak. A programokban szereplő szállásokról részletes felvilágosítást irodánkban személyesen szívesen adunk Önnek.

Szállodai elhelyezés: valamennyi utunkon 2-3 ágyas, zuhanyzós, WC-vel ellátott szobát biztosítunk.

Egyágyas felár: azoknak az Utasoknak kell megfizetniük, akik egyágyas elhelyezést vesznek igénybe. Amennyiben valaki társítást vállal és sikerül társat találni az út indulásáig, értelemszerűen kétágyas elhelyezést kapnak. Amennyiben a társítás nem valósul meg, az egyágyas felár fizetendő! Félpanzió: reggeli és az adott országra jellemző vacsora (2 vagy 3 fogás). Italfogyasztás egyénileg fizetendő.

Idegenforgalmi adók (IFA): városonként, hotelenként eltérő, melyeket sokszor évközben is változtatnak a szállásadók. Ezért ezeket a belépőkkel együtt kérjük az autóbuszon, idegenvezetőnknek külön megfizetni szíveskedjenek. Általában 2,-3,-4 EUR/Fő/éj

Utazásról

utóbuszos utazás:

Karneváli utak kivételével programjainkban egyáltalán nem szerepel éjszakai utazás. Kérjük az indulási időpontok mindenkori pontos betartását! A későn érkező utasokra az idegenvezető az adott helyzettől függően max. 15 - 20 percet tud várni. A nem megjelent (no show) utasok részvételi díját nem áll módunkban visszatéríteni.

Az autóbuszon történő fix ülőhely foglalását az autóbuszok típusának eltérései miatt nem tudjuk 100 %-ban garantálni, de mindent elkövetünk annak érdekében, hogy Ön a kívánt helyre tudjon leülni.

 

Idegenvezetés:

Irodánk jól felkészült, a cél országot jól ismerő, szakképzett, regisztrált idegenvezetőket alkalmaz valamennyi utazásunkhoz.

 

 

Kérjük, az utazáshoz szükséges érvényes úti okmányról időben gondoskodni szíveskedjék!

 

 

Egyéb megjegyzés

Indulási és érkezési helyszínek

Soproni indulás helyszíne: GYSEV vasúti pályaudvar Spar oldala. További indulási és érkezési helyszínek többnapos útjaink esetében.

Transzferdíj nincs

GYŐR- Városház oldala buszmegálló
Egyéb felszállási lehetőségről (Csorna, Kapuvár, Fertőszentmiklós) kérjük irodánkkal egyeztetni szíveskedjen. 

SZOMBATHELY- Vasútállomás (Gazdabolt) elől
Egyéb felszállási lehetőségről (Sárvár, Kőszeg) kérjük, irodánkkal egyeztetni szíveskedjen.

 

Transzferdíj (az út indulása előtt és érkezése után)
minimum 4 utas esetén

SZENTGOTTHÁRD, PÁPA, AJKA, CELLDÖMÖLK:8.000 Ft/fő

KOMÁROM: 12.000 Ft/fő

TATA: 10.000 Ft/fő

A programok végén, a hazaúton a csatlakozási pontokon - transzferek összehangolása miatt - 1-1,5 órás várakozási idő előfordulhat. A transzfereket, ill. csatlakozási lehetőségeket irodánk a résztvevők a résztvevők létszámától függően 8-16 fős kisbuszokkal, illetve személyautókkal végzi. Átszállás Sopronban. A Jakab Reisen fenntartja a jogot a felszállási időpontok változtatására, esetleges útvonal módosítás a beszállításokból adódóan előfordulhat.


Fakultatív programok
Leírás Időtartam Ár
Fakultatív kirándulás, Velence Turnusok:
2024-08-19 - 2024-08-24
20000

Hasonló ajánlatok