Egzotikus utakElőfoglalási akció
Részletek
Csoportos utakMagyar idegenvezetővel
Részletek

EGYIPTOMI KÖRÚT: Kairó és Nílusi hajóút, 5* szálloda, 5 * hajó, 8 nap/7éj

Egyiptom, Kombinált üdülés, Kairó + Luxor + Hurghada
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Repülő
  • Típus: Hajóút, Körutazás, Körutazás+Üdülés, Üdülés
Szűrés
Indulás: 2020-09-01-tól
2020-09-08-ig
Szobatípus: 2 ágyas szoba
Időtartam: 7 éj
Ár:
295650.00 Ft/fő, Budapest, Kétágyas elhelyezés 5* szobában, + 1 gyermek vihető
Ajánlatkérés
Indulás: 2020-09-22-tól
2020-09-29-ig
Szobatípus: 2 ágyas szoba
Időtartam: 7 éj
Ár:
295650.00 Ft/fő, Budapest, Kétágyas elhelyezés 5* szobában, + 1 gyermek vihető
Ajánlatkérés

Leírás

Leírás:

Ez a jól szervezett program kedvére való lesz! A körutazásunk során bemutatunk mindent, amit Egyiptomról, annak történelméről, műemlékeiről tudni kell. Elsősorban az ókori civilizációra épül a program, annak kérdőjeleire, titkaira, de utazásunk során megismerhetik a mai egyiptomiakat, életüket, szokásaikat, vallásukat és problémáikat. A hajóút során több műemléket nézünk meg, de mellette lehetőség lesz a hajó fedélzetén napozni, pihenni vagy akár csobbanni egyet a hajó úszómedencéjében.

AZ ÚT ELINDUL, AKÁR MÁR 2 FŐ JELENTKEZÉSE ESETÉN IS! MAGYAR IDEGENVEZETÉSSEL!
A kalkulációban megadott árak min. 2 fő jelentkezése esetén érvényesek!

A végleges árat kérjük a kollégával egyeztetni foglalás előtt!

Távolságok:

Kairói szállodánk Gízában található, közel a Gízai piramisokhoz. Kb. 1 óra autóútra a központtól és a repülőtértől is a várható forgalmat is beleértve.
A luxori szállodáról: Luxor központja gyalogosan 25 perc alatt elérhető, műemlékeihez pedig kisbuszainkkal juthatnak el.

Szállás:

Jó minőségű szállások, tágas szobák. A szobák fürdőszobásak. Tv, minibár és széf minden szobában található. Szobákhoz erkély is tartozik műanyag székekkel és asztallal. A hajó szálló szobái kisebbek a szálloda szobáihoz képest ,de hasonló felszerelésűek

Felszereltség: Az egyiptomiak nagyon szeretik a parkokat,ezért az 5* -os nagyobb szállodák parkosak, úszómedencével Gízában és Luxorban is. A hajó szállón a fedélzet, a bár, az éttermek nyújtanak kellemes kikapcsolódást utasainknak.

További részletek:

Utazásukhoz legalább a visszaérkezés dátumától számítva 6 hónapig érvényes útlevél szükséges + 2 üres vízumlap az útlevélben.

Az árak min. 2 fő-től érvényesek és max. 315 Ft/$ árfolyamig garantált.

Ellátás:

Program szerint. Szállodákban félpanzió, a hajón teljes ellátás.
Ital fogyasztás külön fizetendő.

Közlekedés:

Repülővel: Budapest- Kairó
Kairó-Asszuán
Luxor Kairó
Kairó-Budapest
Hajóval
Helyileg légkondicionált autóbusszal és az Egyptair belföldi járataival.

Kedvezmények: Gyermekkedvezmény: 11,99 év alatt, pótágyon: -30%

Programleírás

1. nap: Kedd délutáni indulás, 3 órás repülés. Kairói reptérre érkezés után, vízum ügyintézés és transzfer a szállodába. Ezután vacsora, majd fakultatív programok egyeztetése és szállás.

2. nap: Szerdán reggeli után a Piramisok kerülete: Kheopsz, Kefrén és Mükerinosz fáraók piramisai. Ezután Völgytemplom, Szfinx. Délután a Történelmi és Régészeti Múzeum legszebb gyűjteménye. Közben felkeresnek egy Papirusz és egy Parfüm műhelyet. A napot Khan El Kalili bazárral zárják. Vacsora és szállás.

3. nap: Reggeli után szabad program vagy 4 fakultatív program lehetőség közül választhatnak: 1. Alexandria (egész napos) 85EUR/fő 2. Memphis és Sakkara ( kb. 3-4 órás) 40 EUR/fő 3. Kopt negyed és Mohamed Ali mecset- Citadella. ( kb. 3-4 órás) 37 EUR/fő 4. Esti program: Hang és Fényjátékok a Piramisok lábánál (kb. 1 órás) 46 EUR/fő

4. nap: Reggeli után Asszuánba repülnek Délelőtti program: Asszuáni gát, Nasszer tó, Gránit bánya, a Befejezetlen Obeliszk. Ezután elfoglalják a szobákat a hajón és ebéd. Délután fakultatív program lehetőségek: 1./ Philae temploma - Isis templom, 35 EUR/fő 2./ Nubiai falu bemutatása: Felukázás-tevegelés és néhány típikus nubiai lakás bemutatásával. Vacsora, szállás a hajón. 35 EUR/fő

5. nap: Szabad program vagy fakultatív program: autóbusszal Abu Simbel-be (85 EUR/fő) , ebéd és a hajó elindul Kom Ombo felé. Érkezés Kom Omboba: Szobek és Hareorisz templomhoz. Este vacsora, majd zene, tánc a hajó bárjában.

6. nap: Kora reggel Edfuba érkezés. Horusz templomhoz utaznak konflissal. Reggeli, ezután újra pihenés a hajó fedélzetén. Közben esnai zsilipezés és ebéd. Kora este érkezés Luxorba. Vacsora előtt Luxor templomát nézik meg. Vacsora a hajón és zenés program a hajó bárjában.

7. nap: Luxor bemutatása következik: Királyok völgye, Memnon kolosszusok, Alabástrom műhely Hachepsut és Karnak szentélye. Akik üdülést is kérnek: délután: továbbutazás Hurghadára a Vörös tenger partjára privát transzferrel (kb. 4 órás út, egyszeri megállással), szállás, vacsora Hurghadán.

8. nap: A repülőgép menetrendjétől függően transzfer a repülőtérre, majd Luxorból Kairóba repülnek, majd onnan pedig Budapestre.


Az ár tartalmazza:

Repülőjegyeket: Budapest- Kairó; Kairó-Asszuán; Luxor-Kairó és Kairó Budapest
Szállást 7 éjszakára
4 félpanziót + 3 teljes ellátást
Minden transzfert: repülőtérre és kirándulásokhoz
Belépőjegyeket az alapprogramhoz.
Helyi magyar nyelvű csoportkísérő.

Hasonló ajánlatok