Egzotikus utakElőfoglalási akció
Részletek
Csoportos utakMagyar idegenvezetővel
Részletek

Kairó- Nílusi hajóút Hurghadai üdüléssel *****

Egyiptom, Kombinált üdülés, Kairó + Luxor + Hurghada
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Repülő
  • Típus: Kombinált nyaralás, Körutazás, Körutazás+Üdülés, Üdülés
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!

Leírás

Leírás:

11 nap/10éj
Több időpontban, magyar nyelvű idegenvezetéssel

Szállás:

3 éj Kairóban 4 vagy 5* szállodában választása szerint
3 éj Hajón Asszuán-Luxor között 5* teljes ellátással
4 éj Hurghadán All inklusive ellátással

Tipp:

Kérje egyéni árajánlatunkat!

Árgarancia: 315 Ft/$ és 342 Ft/EUR Foglaláskor előleg 40%-ka fizetendő

További részletek:

Az alapprogram során magyar nyelvű vezetéssel, Hurghadán angol nyelvű helyi asszisztenciával
Egyéb:
Fak. útlemondási biztosítás 5 %( Saját és az Egyptair légitársaság szabályai szerint érvényes.)
Dollárban vagy Euroban fizetendő: vízumdíj: 25 $/fő vagy 22 EUR/fő;
Kötelező borravaló: 3 EUR/fő/nap (ebből kapnak a hordárok, a sofőrök, a recepció és a konyha dolgozói, a takarítók...stb.)

(Az euróban vagy dollárban megadott díjakat első nap Kairóban kell átadni a kinti iroda képviselőjének.)

Ellátás: program szerint

Közlekedés: Repülővel az Egyptair járataival (Budapest-Kairó; Kairó-Asszuán, Hurghada-Kairó és Kairó-Budapest között)

Kedvezmények: Gyermekkedvezmény: 11,99 év alatt, 2 felnőttel egy szobában, pótágyon: -30%

Programleírás

1. nap: Érkezés Kairóba a Nemzetközi repülőtérre. Vízum ügyintézés, útlevél vizsgálat és a csomagok átvétele után transzfer a szállodába, vacsora Szobák szétosztása.

2. nap: Reggeli után program Gízával indul a Piramisok negyedében: 3 nagy Piramis, Völgytemplom és a Szfinx. Délután Történelmi és Régészeti múzeum. A programot Khan El Kalili bazárral fejezik be. Visszatérés a szállodába és vacsora. Fak. program lehetőség: Hang és Fényjátékok a Piramisoknál. 46 EUR/fő

3. nap: Reggeli után 3 fakultatív program közül választhatnak: 3/1: Egész napos program:Kirándulás Alexandriába autóbusszal:.Bemutatjuk Pompeius oszlopát, Katakombákat, Qaitbay erőd és a Földközi tengerparti sétány. Program közben ebéd. 85 EUR/fő 3/2: Kairói program folytatása: Memphis és Sakkara. 40 EUR/fő 3/3: Kopt negyed és Mohamed Ali mecset 37EUR/fő Este vacsora a szállodában.

4. nap: Reggeli csomaggal Asszuánba repülünk. Asszuáni programban Gránit bánya, Befejezetlen Obeliszk, Nasszer gát, Nasszer tó. Fakultatív program: Philae, azaz Isis templom felukával 35 EUR/fő Délután : fak. program: Nubiai falu: Egy igazi nubiai élő falu, nubiai stílusú házakkal, iskolájuk mecsettel , étel kóstolással, tevegeléssel, pózolás krokodilokkal 35 EUR/fő Közben beköltözés a hajóra, ebéd, a programok végén szabad program illetve vacsora Minden este zenés szórakozás a hajó bárjában.

5. nap: Korai órában fak.kirándulás autóbusszal konvojban Abu Simbelbe reggeli csomaggal. II. Ramszesz és főfeleségének ,Nefertarinak épített templomokat láthatják. 85 EUR/fő Visszautazás Asszuánba, ebéd és a hajó elindul Kom Ombo-ba. Kora este érkezés Kom Omboba , ahol Szobek és Hareorisz templomát, a Tudós papok templomot láthatják. Este vacsora és szabad program.

6. nap: Érkezés a reggeli órákban Edfuba, konflissal Hórusz templomához mennek. Hórusz templom bemutatása , Horusz legenda felelevenítése Visszatérnek a hajóra, reggeli és szabad program, közben ebéd, Esnai zsilipezés izgalmai és vacsora . Ha időben érkeznek Luxorba még aznap megnézik a kivilágított Luxor templomát. Este vacsora a hajón

7. nap: Reggeli után kiköltözés a hajóról. Luxor látnivalói: Királyok völgye, a nyitva lévő sírok közül 3 szép királyi sírt láthatnak. Memnon kolosszusok. A Nílus másik oldalán a csodás Karnak szentélyével zárják a programot. Transzfer busszal Hurghadába utaznak. Vacsora, szállás Hurghadán. Angol nyelvű asszisztencia várja Önöket a szálloda recepciójánál.

8. nap: Üdülés, pihenés all inklusive ellátás mellett. Közben Hurghadán is választhatnak különböző érdekes és szép fakultatív programokat.

11. nap: Reggeli után transzfer a repülőtérre. Kairóba, majd Budapestre repülés. Programok sorrendje változhat!


Az ár tartalmazza:

Repülőjegyeket (4 db), szállás költséget a jelzett, kombinált ellátással, leírt programokat, hozzá tartozó belépőkkel és helyi személyszállítással, reptéri transzferrel , magyar nyelvű idegenvezetést az alap programokon.

Hasonló ajánlatok