Egzotikus utakElőfoglalási akció
Részletek
Csoportos utakMagyar idegenvezetővel
Részletek

Csoportos hajóút - Mediterrán gyöngyszemek Húsvétkor

Hajóutak, Földközi-tengeri hajóutak , Nyugat-Mediterrán hajóutak
  • Szálláskategória: Hajó kabin
  • Utazás módja: busz+hajó
  • Típus: Hajóút
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás
9 napos hajóút - Mediterrán gyöngyszemek Húsvétkor

MSC Grandiosa – Indulás: 2021.03.28. Budapestről - 50 EUR/felnőtt előfoglalási kedvezmény 2020.11.30-ig!

Budapestről autóbusszal és magyar csoportkísérővel az út teljes ideje alatt!

Útvonal: Genova (Olaszország) – La Spezia (Olaszország) - Civitavecchia (Olaszország) – Palma de Mallorca (Spanyolország) - Barcelona (Spanyolország) - Cannes (Franciaország) - Genova (Olaszország)


1. nap: Budapest-Genova

Indulás a késő esti órákban Budapestről Genovába. Útközben felszállási lehetőség Székesfehérváron, Balatonlellén és Nagykanizsán. Az autóbuszvezetők előírt pihenőidejének megfelelően 3-4 óránként megállás és pihenő az autópálya mellett.

2. nap: Genova, Olaszország

Érkezés a kikötőbe a délelőtti órákban, a csoportos bejelentkezés után ebéd a fedélzeten, majd szabadidő a városban vagy a hajón. Indulás 18:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

3. nap: La Spezia, Olaszország

Liguria régiójában, a La Spezia-öböl északi partján fekvő La Spezia Olaszország egyik legjelentősebb kereskedelmi kikötője. A városból könnyen megközelíthető az ámulatba ejtő Cinque Terre. Az öt autentikus olasz faluból álló Ligur-tenger menti partszakaszt, az UNESCO a világon egyedülálló látványa miatt vette fel a Világörökség listájára.

Érkezés a kikötőbe 07:00 órakor. Reggeli után fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan…

Indulás 18:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a hajón.

4. nap: Civitavecchia, Olaszország

Civitavecchia kikötőváros mintegy félórányira fekszik az olasz fővárostól, Rómától. Az “Örök Város” nem igényel különösebb bemutatást, hiszen a világ egyik turisztikai központja. Nincs még egy hely a világon, ahol lépten-nyomon fantasztikus császári templomok, etruszk síremlékek, korai keresztény templomok, középkori harangtornyok romjaiba botlunk.

Érkezés a kikötőbe 07:00 órakor. Reggeli után fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan…

Indulás 19:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a hajón.

5. nap: Tengeren

Egész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőségek a hajó fedélzetén.

6. nap: Palma de Mallorca, Spanyolország

Gyönyörű tájainak, kellemes, enyhe éghajlatának köszönhetően a város és a sziget felkapott európai üdülőhely.

Érkezés a kikötőbe 09:00 órakor. Reggeli után fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan…

Indulás 23:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a szigeten vagy a hajón.

7. nap: Barcelona, Spanyolország

Barcelona, Spanyolország második legnagyobb városa, a katalán régió fővárosa. A vibráló város már a középkor óta kulturális és művészeti központ. Barcelona kihagyhatatlan úti cél, függetlenül attól, hogy csak néhány órára vagy akár egész napra érkezik!

Érkezés a kikötőbe 08:00 órakor. Reggeli után fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan…

Indulás 17:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a hajón.

8. nap: Cannes, Franciaország

Első osztályú strandok, neves divattervezők butikjai, vásárok, sztárok, festői utcácskák és a parfüm hazája. Kószáljon a híres La Croisette-en a Palais des Festivals-ig, ahol minden évben a híres filmfesztivált tartják. Aztán használja ki az alkalmat, élvezze a történelmi negyedben, a Le Suquet-ben a sétát, a tökéletes kilátást, a kis üzleteket, a kedves utcákat és a kávézókat.

Érkezés a kikötőbe 08:30 órakor. Reggeli után fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan…

Indulás 17:30 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a hajón.

9. nap: Velence-Genova

Érkezés 07:00 órakor, reggeli után kiszállás majd hazautazás Budapestre, útközben 3-4 óránként pihenőket tartva. Érkezés az éjszakai órákban.


A hajótársaság az útvonal változtatás jogát fenntartja. A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Kabinok és szolgáltatások:

Ablakos kabin, Bella kategória
Fixen rögzített ablakkal rendelkező kabin, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a kabint csak délelőtt takarítja és teszi rendbe a személyzet, a vacsora étkezés időpontja választható, de nem garantált. Egyes kabinok előtt mentőcsónak található, amely zavarhatja a kilátást.

Ablakos kabin, Fantastica kategória
Fixen rögzített ablakkal rendelkező kabin korlátlan kilátással, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a vacsora étkezési időpontja választható és prioritást élvez, takarítás reggel és este, 24 órás szobaszerviz és kabinba rendelhető reggeli, kedvezmény a csoportos fitnesz órákból, gyermekprogramok.

Balkonos kabin, Bella kategória
​Kis balkonnal rendelkező kabin, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a kabint csak délelőtt takarítja és teszi rendbe a személyzet, a vacsora étkezés időpontja választható, de nem garantált. Egyes kabinoknál a mentőcsónak részben zavarhatja a kilátást.

Balkonos kabin, Fantastica kategória
Kis balkonnal rendelkező kabin korlátlan kilátással, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a vacsora étkezési időpontja választható és prioritást élvez, takarítás reggel és este, 24 órás szobaszerviz és kabinba rendelhető reggeli, kedvezmény a csoportos fitnesz órákból, gyermekprogramok.

Belső kabin, Bella kategória
Ablak nélküli kabin, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a kabint csak délelőtt takarítja és teszi rendbe a személyzet, a vacsora étkezés időpontja választható, de nem garantált.

Részvételi díj tartalmazza

Utazást busszal Budapestről a kikötőig Genovába és vissza, magyar nyelvű utaskísérő az út teljes idejére, 7 éjszaka szállást a hajón az adott 2 ágyas kabinkategóriában, teljes ellátással (reggeli, ebéd, vacsora, büfé a nap 20 órájában, italfogyasztás nélkül), korlátozott italfogyasztást a büféétterem nyitvatartási ideje alatt, a kikötői illetéket (kb. 140 EUR/fő), a hajón található legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér használatát, a közös rendezvényeket és szórakoztató programokat, a csomaghordást ki és beszálláskor.

Részvételi díj nem tartalmazza

Az alkoholtartalmú italok és az üdítőitalok egy részének fogyasztását, a helyszínen fizetendő kötelező borravalót: kb. 10 EUR (kb. 3.449 Ft)/fő/éj, gyermek számára (12 éves korig) kb. 5 EUR (kb. 1.750 Ft)/fő/éj, az esetleges vízumköltségeket, a személyes kiadásokat (telefon, minibár, orvosi ellátás stb.), a fakultatív kirándulásokat, a személyre szabott szolgáltatások díjait, a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást. 

Gyerekkedvezmény

Gyerekár (2-11; 12-17 éves korig) 2 fizető felnőttel egy kabinban érvényes.

 

Hasonló ajánlatok