Egzotikus utakElőfoglalási akció
Részletek
Csoportos utakMagyar idegenvezetővel
Részletek

Halloween party és adventi varázslat az Energylandia vidám- és élményparkban

Lengyelország, Krakkó, Zator
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Busz
  • Típus: Körutazás, Sportos kirándulások, Városlátogatás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!

Leírás

Belépők

Belépők az árak tájékoztató jellegűek:
Energylandia

- diák ár (140 cm-ig) - 74PLN/fő

- felnőtt ár (140 cm felett) - 119PLN/fő


Zakopane fogaskerekű 25 pln/fő


 

A Program

1.nap: Indulás a hajnali-kora reggeli órákban, utazás rövid pihenőkkel a Tátra lábánál megbújó Zakopane városába, mely Lengyelország legkedveltebb üdülőhelye. A magas csúcsok, hangulatos völgyek, a tiszta levegő, a gyönyörű környezet vonzza a turistákat, híres festők, zeneszerzők, költők is sokszor elvonultak ide elmélkedni. Séta a górál stílusú házak között, a híres fatemplom megtekintése, majd fogaskerekűvel feljuthatunk a Gubalowka hegyre (kb. 25 PLN/fő), ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a városra és az azt körülölelő hegyekre. Majd irány a piac: ízletes, tradicionális sajtokat, helyi kézműves portékákat, faárukat, szépen kidolgozott bőr- és irhaárukat, na meg a jól ismert tejkaramellát is megtaláljuk itt. Este a szállás elfoglalása..

2. nap: A reggelit követően utazás Lengyelország legnagyobb szórakoztató élményparkjába, mely a legmodernebb Európában és néhány attrakciója a világon is egyedülálló. Októberben a szellemek, szörnyek és más fantomlények valódi ünnepe vár Energylandia Halloween városában, a különleges vidámparkban, ahol látványos díszletek és rémisztően izgalmas programok is meglepik a látogatókat. Novemberben és decemberben a Tél Királysága, adventi programok és vásár hangol a karácsonyra.

Energylandia vidámparkja 75 különleges attrakcióval várja a kicsiket 3 éves kortól és az adrenalinkedvelő felnőtteket. Több, mint 15 féle izgalmas hullámvasút, interaktív játékok, extrém autó és motor show, 7D mozi, Meseország és több, mint 20 féle Élményshow garantálja a jó kedvet. Ha ez még mindig kevésnek bizonyulna, tehetünk egy rövid kiruccanást Las Vegasban, a Western élet, a Gyűrűk ura vagy a Karib-tenger kalózainak világában.  Adrenalinfüggőknek kihagyhatatlan Európa legmagasabb óriás hullámvasútja a Hyperion, de itt van a világ legnagyobb fahullámvasútja a Zadra, ami 120 km/h sebességet is képes elérni, az első lejtmenet 61 m magasról, 90 fokos szögben indul. Kora este búcsút veszünk a szórakoztatóparktól és indulunk vissza Magyarországra, érkezés a késő esti/éjjeli órákban.                                                                                                                                                      Figyelem!                                                                                                                                                                                       Októberben rémisztő Halloween party, novemberben és decemberben a Tél Királysága várja a látogatókat!                   Advent idején ünnepi varázslat, milliónyi fényfüzér, mézeskalács illat, ünnepi kézműves műhelyek, Mikulás falva és karácsonyi vásár fogadja a látogatókat!                                     

Részvételi díj: 24.900 Ft/fő  miskolci indulással

                          27.900 Ft/fő  budapesti vagy nyíregyházi indulással

A részvételi díj tartalmazza az autóbusz közlekedést, 1 éj szállást, 1 reggelit. Nem tartalmazza a belépőjegyek árát és az utasbiztosítás díját. BBP biztosítás díja 860 Ft/fő/2 nap.

 


Hasonló ajánlatok