Egzotikus utakElőfoglalási akció
Részletek
Csoportos utakMagyar idegenvezetővel
Részletek

Új-Zéland kékje (Repülő)

Új-Zéland, Körutazás Új-Zélandon, Körutazás Új-Zélandon
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Repülő
  • Típus: Körutazás
Szűrés
Indulás: 2023-03-06-tól
2023-03-24-ig
Szobatípus: Kétágyas szoba, 2 felnőtt
Időtartam: 16 éj
Ár:
2145000.00 Ft/fő, repülő, 2F, Önellátás
Ajánlatkérés

A csomagár minden kötelező költséget tartalmaz!

Leírás

Új-Zéland

Info:

[r]repülővel, menetrend szerinti járatokon,
a szigetek között belföldi járatokon

szállodák, holiday parkok, lodge-ok kétágyas szobáiban

önellátás

1. Mi jut először eszünkbe Új-Zélandról? Talán a hóval fedett, elképesztő hegyóriások, a zöldellő dombok, a gleccserek, a hatalmas vízesések, a fenyegetően magasodó tűzhányók, a békés tengerszemek, a bugyogva feltörő gejzírek vagy netalán az ártatlan szemű birkák? Ezt mind-mind látni fogjuk, és még ennél is sokkal többet!

2. 19 nap alatt tiszteletbeli lakosokká válunk, hiszen Aucklandtől Queenstown-ig járjuk be, közben maori mondákat és az egykori aranyláz legendáit ismerhetjük meg.

3. A tűz és a jég által szabdalt tájakat a mai napig a természet erői uralják, melyek elől az ember olyan csodálatos városokba ,,rejtőzik el", mint Christchurch, ahol az óváros utcáin sétálva a Brit Birodalomban érezhetjük magunkat.

Természeti látnivalók

UNESCO világörökségi helyszín

Max. 20-22 fő

Szabadon utazható, sem oltás, sem pedig teszt nem szükséges. Az aktuális beutazási feltételekről ITT tájékozódhat.

Magyar nyelvű csoportkísérő végig a körutazás során, illetve magyar nyelvű helyi idegenvezető.

Garantált indulás novemberben!

Leiras:

1. nap: Budapest - Dubai - Sydney

Találkozó a Liszt Ferenc repülőtéren a déli órákban. Elrepülés kora délután dubai átszállással. Éjszaka a repülőn.

2. nap: Sydney - polinézek, maorik és a Royal Navy

Egész napos repülés (kb. 14 óra) Sydneybe, közvetlen járattal. Késő esti érkezés és transzfer a reptéri tranzit szállodánkba. Éj Sydneyben.

Szállás: Holiday inn Potts Point Sydney 4*

3. nap: Sydney - Christchurch

Egész napos városnézés során megismerkedés a város egyik ikonikus épületével, a Sydney-i Operaházzal (kb. 1 órás idegenvezetéssel, belülről is!). Áthaladás a Hyde Parkon, megállóval a Szent Mária Székesegyháznál, a Parlamentnél és a Művészeti Galériánál. Újabb megálló a világhírű Bondi strandon, valamint az Mrs Macquaries Chairs-nél, ahonnan csodálatos kilátás nyílik az Operaházra és a Harbour Bridge-re. Szabadidő ebédre. A program végeztével pedig transzfer a repülőtérre és folytatjuk utunkat Új-Zéland felé. Érkezés a szállásra a hajnali órákban. Éj Christchurchben (1 éj).

Szállás: Airways Motel 3*

4. nap: Christchurch - Kaikoura

Reggeli után Christchurch városnézés.

A Déli-sziget legnagyobb és legrégebbi városa az oxfordi Christ Church College-ről kapta nevét. A Cantenbury régió fővárosa ma több mint 400.000 lakos otthona, óvárosában megannyi viktoriánus épülettel, brit hangulattal. Séta az Avon folyó partján, az Oxford Terrace parkjainál és a legfontosabb, ma is helyreállítás alatt álló épületeknél: Katedrális-tér, Isaac Királyi Színház, Művészeti Galéria, Cantenbury Múzeum. A híres öreg Christchurch villamos fényképezése, majd rövid séta a New Regent Street bevásárló utcán. 

Városnézés után utazás a Kaikoura-félszigetre. A félsziget a Seaward Kaikoura Range-hegység 5 km hosszú, a Csendes-óceánra öltött nyelve. Üledékes kőzetekre született zöldellő mezők - védett partjain ma számos madárritkaság él. Ez a Marlborough-törésvonal egyik góca, a partoktól induló, 60 km hosszúságú és 1.200 m mély Kaikoura kanyonnal, az óceán mélyén. Partjai állandóan változnak, a 2016. évi földrengés során 2 métert emelkedtek. Szerencsés esetben a több mint 3 méter szárnyfesztávú albatroszok fotózása, illetve az Új-zélandi medvefóka kolóniák megközelítése. Úszási lehetőség az óceánban. Késő délutáni pihenő a parton, bálna megfigyelési lehetőséggel, vagy sétával a majd 3.000 lakosú városkában. Éj Kaikourában (1 éj).

Szállás: Panorama Motel 3*

5. nap: Kaikoura - Nyugati Part 

Átkelés a Déli - Alpokon. 

Késő délután a bálnales programunk után, elindulunk a Waipara-borvidéken át, az itteni borok sajátosságainak bemutatásával. Utazás a festői 7-es úton a Déli-Alpok hágóira. A Déli-sziget gerincét adó hegység természetföldrajzának rövid ismertetése. Rövid fotószünetek a legszebb pontokon. Átkelés a Hanmer-, majd a Lake Sumner Erdőségeken és a Lewis-hágóra vezető szerpentineken. Ez a vidék a Déli-sziget egyik legfontosabb túrázó paradicsoma. A keleti oldalon lombos erdőkkel, az éles határt jelentő Lewis-hágótól nyugatra viszont már esőerdőkkel, dzsungellel. Rövid megálló Marula Springs és Springs Junction városkáiban, majd továbbutazás a Victoria Park erdőin át. Aláereszkedés a Nyugati partra, néhány szóval az előttünk elterülő Tasman-tenger végtelen víztömegéről.

Késő este szállásunk elfoglalása. Éj Westportban (2 éj).

Szállás: Bella vista 3*

6. nap: A Paparoa Nemzeti Park csodái

A Tasman-tenger hullámaitól a Paparoa-hegység 1.500 m magas gerincéig emelkedő Paparoa Nemzeti Park az óceáni párák és áztató esők méregzöld világa. Kiugró mészkő szirtjei között megannyi endemikus növényritkasággal - partjain hihetetlen formavilággal. A délelőtt folyamán túra az esőerdőkben, majd rövid pihenő után ellátogatunk a világhírű Palacsinta sziklákhoz. Erőnktől függően további séta a tengerparton.

Látogatást teszünk egy vadregényes tengerparton található tengeri madár és fóka kolóniánál, ahol ha szerencsénk van akár delfineket vagy orca-t is láthatunk a kilátóból, ez a hely nagyszerű fotólehetőség.   

7. nap: Hokitikától - a Westland Tai Poutini Nemzeti Parkig

Reggeli indulás meglátogatjuk a Kiwi házat, ahol a kiwi madarakon kívül sok más érdekes helyi élővilágot is lehet látni. Utunkat folytatjuk Hokitika városkájába, a néhai Nyugati-parti Aranyláz (West Coast Gold Rush) központjába és aranykikötőjébe. Történetek az 1864-1867 között lezajlott aranylázról, a ma 2.900 lakosú település megalapításáról. Rövid séta a főutcán a híres Óratoronyhoz, jó látási viszonyok esetén a Mount Cook fényképezése. Rövid utazás a Hokitika folyó mentén a Hokitika swinging függőhídig, a Hokitika-szurdokban. Séta a hídon, a mélyben lévő mélykék vizek felett. Továbbutazás a Nyugati parton Whataroa városkáján át. Belépés az 1.320 km2 területű, UNESCO világörökségi védelem alatt álló Westland Tai Poutini Nemzeti Parkba. A park az esőerdők, tengerszemek és gleccserek világa (72 megnevezett jégfolyóval), leghíresebbek a Ferenc József- és a Fox gleccserek. Rövid séták és fotószünetek a legszebb helyszíneken. Szállásaink elfoglalása. Éj Fox Glacierben (2éj).

Szállás: Sunset Motel 3*

8. nap: Mathenson

Ismerkedés Új-Zéland tetejével a terepen. A Mount Cook-hoz fűződő maori mondák - és a 3 csúcsú hegyóriás brit megmászói sztorijainak áttekintése. Félnapos séta a Matheson-tóhoz vezető sűrű esőerdőben - sűrű imákkal, az ideális látási viszonyok érdekében. A Déli-Alpok hófödte gerinceinek fotózása - jó látási viszonyok esetén - a tó tükrében. A sok - sok természeti szépség hatására is... este nyelvoldó sörözgetési lehetőség. Éj Fox Glacierben.

9. nap: A Te Wahipounamu mélyén

Reggeli indulással utazás a 3.500 km2 méretű Mount Aspiring Nemzeti Parkba. A gleccsertavakkal és égbeszökő csúcsokkal szabdalt vidék az UNESCO világörökségi védelem alatt álló, összességében 26.000 km2 méretű Te Wahipounamu (A zöld kövek helye - maori nyelven) központi területe. Tavai és vízesései különösen híresek. Látogatás a több mint 300 m mélységű Wanaka tónál, majd séta a 400 m mély Hawea partjain. A legszebb vízesések fényképezése. Te Wahipounamu szinte teljesen lakatlan vidék, ma is a maori törzsek ősi földje. Egyetlen turisztikai kapuvárosa, a Viktória királynő tiszteletére elnevezett, 16.000 lakosú Queenstown. A Wakatipu tó partján fekvő, határozottan festői városban 250 féle (!) turisztika tevékenység között választhatunk, a műlegyes pisztrángozástól - a síelésen át - a bungy jumping-ig. Queenstown az ,,elérhetetlen" fjordvidékekre induló repülős kirándulások központja is. Késő délutáni megérkezés a Lakeview Holiday Parkba, szálláshelyünkre. Éj Queenstown-ban (3 éj).

Szállás: Queenstown lakeview Holiday Park 4*

10. nap:  A Központi-Otago aranymezők

Délelőtti látogatás az Old Gold Mining Town-ban (Öreg Aranybányász város). Ismerkedés a Központi-Otago-ban lezajlott aranyláz históriájával, a korabeli utcákon, vásárlási lehetőséggel. Utazás a Kawarau folyó völgyében a Kawarau-hasadék felett magasodó függőhídhoz. A Kawarau Gorge Suspended Bridge 1880-ban épült, az aranyszállítás biztosítására, majd amikor az 1960-as években kivonták a gépjárműforgalomból, nemzeti építészeti műemlékké vált. A világhírű függőhíd a Queenstown Trail túraútvonal része, így minden látogató szabadon eldönti, hogy a széléről nézelődik, átsétál- netán leugrik... Délutáni visszaérkezés a szállásra, szabadidő. Éj Queenstownban.

11. nap: Pihenő - vagy Fakultatív Milford Sound berepülés

Mikor időnk engedi, ellátogatunk város botanikus kertjében. A tipikus angolpark növényei a néhai Brit birodalom megannyi tájáról kerültek ide, Indiától Kanadáig. Az első két elültetett fa, az 1866-ban itt ,,új életet kezdett" két angol tölgy, de a park számos további Örökségfával is büszkélkedik. Látogatás Robert Falcon Scott kapitány (1868-1912), a szerencsétlenül járt brit Antarktisz expedíció parancsnoka emlékművénél. Közös visszatérés a szállásra. Pihenő - vagy fakultatív program.

Fakultatív berepülési lehetőség az UNESCO világörökségi Fiordlands Nemzeti Parkba, 1,5 órás hajózással a Milford Sound Fjordban.

Csak néhány a további fakultatív lehetőségekből: 1./ Jetboat kirándulás; 2./ Vadvízi evezés a Skippers kanyonban; 3./ Sky Gondola felvonó; 4./ Gőzhajózás - vagy szabadesés, ejtőernyőzés, bungee jumping. Éj Queenstonban.

12. nap: Queenstown-Dunedin

Ma szép és kalandos nap vár ránk a Catlins tájegységben. Ellátogatunk az egyik legdélebbi pontjára az országnak ahol a világítótoronyhoz teszünk egy gyönyörű túrát, ahonnan lelegzetelallító a kilátás és fókákat is láthatunk. Délután közös látogatást teszünk a helyi Speights sörgyárban ami sör-világkupát is nyert. A túra végén megtanítanak hogyan kell szakszerűen sört csapolni, majd "magunkra hagynak" a sörcsapok erdeje között, ahol végigkóstolhatjuk az igen bő választékot. Szállás Dunedin-ben. (1 éj)

Szállás: Dunedin Motels and Villas 4* vagy hasonló

13. nap: Az Északi-sziget hívó szava

Reggeli indulással utazás Tekapo gleccsertó déli oldalán, majd átkelés a Két hüvelykujj-hegység (Two Thums Range) hegyi útjain - búcsúzással a Déli- Alpok hegyeitől, s vele a Déli-sziget természeti szépségeitől. Elrepülés az Északi-szigetre, Aucklandba városába. Éj Aucklandban (2 éj).

Szállás: Auckland  Travelodge Hotel 4*  

14. nap: Esőerdők emlékezete; Új-Zéland metropolisza: Auckland

Kb. 2 órás utazás északra az egyik legszebben megmaradt esőerdőbe. Útközben ismertető a ,,csak" 114.000 km területű, de jóval sűrűbben lakott Északi-sziget (Te Ika Maui) természeti- és társadalmi viszonyairól. A vulkánosságáról és maori szent helyeiről ismert sziget népessége 3,8 millió fő, vagyis itt él az ország lakosságának több mint 75%-a. Nem csoda, hogy néhai esőerdői drámaian megfogyatkoztak. A legendás kauri fák tüzetes megtekintése, majd séta az esőerdőben. Visszaúton látogatás egy Manuka méz üzletben, kóstolással, vásárlási lehetőséggel. Frissen vásárolt, különleges mézeink birtokában immár - felkészülés Auckland, Új-Zéland metropolisza látnivalóiból. A különleges fekvésű helyszínt William Hobson kormányzó választotta az ország fővárosául 1841-ben. Igaz, az adminisztrációs funkciókat 25 év elteltével átköltöztették Wellington-ba, de továbbra ez maradt az ország legnagyobb városa, gazdasági és kulturális központja. A ma 1,7 millio lakosú metropolisz két kikötője (Manukau és Waitemata), két tengerre nyílik, a Tasman-tengerre és a Csendes-óceánra. Egyik becenevén, a Vitorlák Városa (City of Sails), több mint 130.000 regisztrált, szerencsés helyi jacht tulajdonos otthona. Klímája a szubtrópusi és az óceáni keveréke, rengeteg napsütéssel, ahol a legzordabb júliusi télben is ritka a 15?C-os ,,hideg". Parkjai Nagy-Britannia vagy Kanada parkjaival vetekednek, mint ahogy rugby és cricket csapata is Commonwealh (Brit Nemzetközösség) szerte ,,rettegett." Nemzetközi hírű egyeteme 1883 óta működik, középiskoláinak száma több mint 100. Nem csoda, hogy évtizedek óta Földünk 3 legélhetőbb metropolisza közé sorolják. Ráadásul a legnagyobb polinéz lakhely, 300.000 maori őslakossal. Délutáni közös városnézés busszal és gyalog. Éj Aucklandban.

15. nap: Waitangi nap - Rotorua 

Elutazás Rotoruába, az Északi-sziget geotermikus turista-paradicsomába. Útközben ismertető a Waitangi napról (minden év február 6.), a Waitangi szerződésről, amit 1840-ben írt alá a Brit korona és 540 maori törzsfő). Eklektikus összefoglalás a maori háborúkról - és arról, hogyan, miért kapták meg az őslakosok a brit jogokat. Rotorua egyszerre három dolgot jelöl: 1./ a 22 km átmérőjű Rotorua caldera szupervulkán; 2./ a sziget második legnagyobb tava, a 80m2 méretű Rotorua-tó; 3./ a tó déli partján található 60.000 lakosú Rotorua üdülő-város. A város egyben a maori kultúra egyik központja is, az itt élők több mint 35%-a maori. A különleges, forró-vizes tavak, iszapvulkánok, kénes kigőzölgések és gejzírek megfigyelése, közös sétával. (A csoport döntése alapján közös fakultatív látogatási lehetőség Hobbitonban - s néhány szó a Gyűrűk ura forgatásokról.) Éj Rotoruában (2éj).

Szállás: Rotorua International Motor Inn 3*

16. nap: Wai-O-Tapu az óriás Taupo-tó és Tarawera vulkán

Mai napunk a Taupo Vulkáni Zóna óriásaihoz vezet. Séta Wai-O-Tapu különleges vulkáni tavainál (Pezsgő Medence, Művészek Palettája, Visszhang-tó) és a Lady Know gejzírnél. Utazás az óriási Taupo-tóhoz. (A 616 km2 területű tó csak kicsivel nagyobb, mint a Balaton, de mivel az azonos nevű vulkán kürtőjét töltötte fel, átlagos mélysége 110 m - közepén pedig mélyebb, mint 180 m.) Látogatás a Waikato folyó 15 m-re szűkülő, ,,brutális" vízhozamú vízesésénél, a Huka Falls-nál. A Kék- és Zöld-tavak (Tikitapu és Rotokakahi) megtekintése. A távoli Tongariro vulkáncsoport fotózása. Szemtől - szembe nézés Új-Zéland valaha legnagyobb robbanásait előidéző vulkánóriásával, a ma 1.111 m magas Tarawera vulkánnal, az azonos nevű tó partjáról. Statisztikák, maori legendák, s megtörtént rémtörténetek felelevenítése a néhai kitörések erejéről. Éj Rotoruában.

17. nap: Waitomo és a Glowworn Caves barlang

Reggeli utazás Waitomo - ,,A lyukon átfolyó vizek" barlangjaihoz. Túra az esőerdőben, a különleges, kasztvizek által kialakított boltívek alatt, majd látogatás a három szintes, a világon egyedülálló Waitomo Glowworm Caves barlangban, a Világító férgek (parázsférgek) barlangjában. Rácsodálkozás a különleges földalatti világra, s a hihetetlen neon jelenségre... (a szkeptikusok fakultatív elektromos vezeték és kapcsoló nyomozásával). Búcsú a szigetország mesés természeti ritkaságaitól, s visszautazás Auckland metropoliszába. Este a mögöttünk álló hosszú utazás értékelése - fakultatív kocsmázással. Éj Aucklandban (1 éj).

Szállás: Auckland  Travelodge Hotel 4*  

18. nap: Auckland szabadidő - egy kis hazautazással

Egész napos szabadidő és vásárlási lehetőség Aucklandban. Kérés esetén közös programok a magyar szakvezető részvételével, fakultatív belépőkkel. Néhány ajánlott helyszín: Albert Park - Új Zéland Tengerészeti Múzeum. Látogatási lehetőség a 328 m magas Sky Towerben (Égbolt torony), a metropolisz szimbólumában, ahol a 60. emeleti Sky Deck-ből (Ég terasz) az egész város, s annak 80 km távolságú körzete is belátható. Vásárlási lehetőség a Queen Street üzleteiben. Bohemian falulátogatás, új -zélandi halászlé kóstolással. Délután utazás a reptérre, este hazarepülés.

Éj a repülőn, hazaérkezéssel a 19. napon Budapestre a déli órákban.

A programok és a szálloda változtatásának jogát irodánk fenntartja!

UNESCO Világörökségi helyszínek

  • Westland Tai Poutini Nemzeti Park
  • Mount Aspiring Nemzeti Park
  • Mount Cook Nemzeti Park

Programok:

Fakultatív programok, amelyek a helyszínen fizetendők, de előzetes jelentkezés szükséges irodánkban.


Helikopteres gleccser látogatás
(kb. 30 perc) 
A világon csak 3 ilyen különleges gleccser található. Az ár tartalmazza a helikopteres leszállást a gleccserre. Kb. 385 NZD

Milford Sound Helikopter

Talán a legszebb helikopteres repülés, két leszállással a Nemzeti Park lélegzetellálító hegyein. 2 órás sétahajózással a kihagyhatatlan Milford Soundon. Kb. 1125 NZD

Jetboat

Új-Zéland szabadalom. Ez a kanyon adja a legnagyobb élményt, amit még az angol királynő is kipróbált.  Kb. 155 NZD

Farm kirándulás hajóval (kb. 4 óra)

Egy 100 éves gőzhajóval jutunk el egy tipikus Új-Zélandi alpesi farm bemutatóval és fantasztikus Kiwi lakomával kényeztetnek. Kb. 149 NZD

Hobbiton

A Gyűrűk Ura és Hobbit filmek eredeti helyszíne és díszletei, amit nem szabad kihagyni! Kb. 89 NZD

Kaituna Vadvízi evezés (kb. 3-4 óra)

Minimum 6 fővel indul a program. Nemcsak a világon a legmagasabb 7 méteres vízesés adrenalinja, de a kanyon szépsége is hihetetlen élmény a vizek szerelmeseinek. Kb. 119 NZD

Tamaki Maori Falu 

Ebben a skanzen faluban megismerhetjük a Maorik ősi életét és átélhetjük a híres Haka táncot is amit a Maori lakoma követ. Kb. 135 NZD

Kaikoura - Bálnales hajóról (kb. 3-4 óra)

85% esély bálnát látni, mivel ezek a bálnák itt élnek az öbölben. Többnyire Ámbrás cetet lehet látni de sok más faj is megtalálható. A bálnán kívül sok delfin (többszáz tagú falkák) és albatrosz madár is él itt és jó eséllyel látható a programon. Kb. 165 NZD

Wenderholm tengerpart és történelmi PUB látogatás (kb. 4 óra)

Minimum 10 fővel indul. A Keleti Part egyik legszebb partvonala, ahonnan a szigetvilág is látható. Tengerparti és Pohutukawa erdő séta, fürdési lehetőség. Majd egy történelmi "bohém" faluban látogatás a 100 éves PUB-ban ahol közösen megebédelünk az utolsó napon. Megkóstoljuk az új-zélandi tradicionális halászlét, ami nagyon finom és laktató. Kb. 30 NZD

További információk:

Beutazási szabályok

2022. szeptember 13-tól Új-Zéland eltörölt minden COVID-19 járvánnyal kapcsolatos beutazási korlátozást. Ennek értelmében a védőoltással nem rendelkező magyar állampolgárok beutazhatnak  karantén-, és vízumkötelezettség nélkül Új-Zélandra 90 napot meg nem haladó időtartamra.
A beutazás előtt nem szükséges teszt.


Tervezett menetrend (változhat)

    

Március 6.    Budapest-Dubai  15:10 - 23:20   EK112 / kb.5 óra 20 perc
Március 7.    Dubai-Sydney  02:00 - 22:30   EK414 / kb.13 óra 30 perc
Március 8.    Sydney-Christchurch 18:45 - 23:55   QF139 / kb. 3 óra

Március 23.  Auckland-Dubai  21:15 - 05:25 (másnap)   EK449 / kb. 17 óra
Március 24. Dubai-Budapest 10:35 - 13:35   EK111  / kb.5 óra 55 perc

Igény esetén Business osztályú helyek foglalhatók. 

FONTOS! A légitársaság végzi a csoport ültetését a járatokra. Minden esetben kérjük, hogy az ülőhelyre vonatkozó egyéni kéréseiket (ablak, folyosó, stb.) legyenek szívesek a check-in pultnál jelezni.

Fizetési határidők

Egzotikus útjainknál az alábbi fizetési határidők érvényesek:

  • Az indulást megelőző, 60 napon túli foglalások esetén előlegként a teljes összeg 30%-a, illetve az útlemondási biztosítás díja fizetendő.
  • 60 nappal az indulás előtt (vagy a repülőjegyek véglegesítésekor) a repülőjegy fennmaradó 70%-a fizetendő.
  • 35 nappal az indulás előtt a szerződésen hátralékként fennmaradó összeg fizetendő.

Biztosítások

Útlemondási (storno) biztosítást minden szolgáltatás részvételi díjából számolunk. Az útlemondási biztosítás mértéke: 2,2%
Amennyiben az útlemondási és BBP (betegség-, baleset-, poggyász) biztosítást együtt rendelik meg, abban az esetben útlemondáskor az utast nem terheli önrész a következő esetekben:
Utas Covid-19 megbetegedése (ezen belül pl. indulást megelőző 14 napon belül pozitív PCR teszt eredmény esetén is), sürgősségi körházi fekvőbeteg gyógykezelése, elhalálozása, vagy a következő típusú baleseti sérülései: csonttörés, szalagszakadás, legalább III. fokú égési sérülés.
Minden egyéb esetben az önrész: 20%
Biztosításokra vonatkozóan 2021. december 31-ig megkötött szerződésekre az Aegon Biztosító Zrt. feltételei vonatkoznak, míg 2022. január 1-től az EUB Biztosító feltételei az érvényesek.

A biztosításokról bővebben IDE KATTINTVA tájékozódhat.

További információk 2:

Ismerje meg Új-Zélandot!

Az ár tartalmazza:
a nemzetközi repülőjegyet illetékkel (melynek értéke kb. 642.000 Ft)a belső repülőjegy árát illetékkel16 éjszakai szállást, helyi szállodák, holiday parkok és lodge-ok kétágyas szobáibana helyszíni közlekedéstSydney Operaház megtekintése belülről isa megadott programok belépőitSydney-ben reggelia magyar nyelvű idegenvezetéstmagyar nyelvő csoportkísérő

Az ár nem tartalmazza:
a vízumügyintézési díjat23.000 Ftaz útlemondási biztosítást (Covid fedezettel): 2,2% EGYÉB KÖLTSÉGEKEgyágyas felár 550.000 FtNapi reggeli keretkb. 25-30 NZD/fő/napFakultatív programokBBP utasbiztosítás (EUB Biztosító) Top: 790 Ft/fő/nap Top Extra: 1.090 Ft/fő/nap

Hasonló ajánlatok