Egzotikus utakElőfoglalási akció
Részletek
Csoportos utakMagyar idegenvezetővel
Részletek

Karácsony Horvátországban - OPATIJA

Horvátország, Kvarner-öböl, Opatija
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

Karácsony ünnepén is csodálatos, mesebeli helyekre hívjuk Önöket ! Ünnepi öltözetben még szebb és varázslatosabb látvány nyújt Zágráb, Varasd és Opatija! Természetesen a több ezer égővel kivílágított Trsati várat sem hagyunk ki, és ha idő engedi, még hajóra is szállunk ! Tegye felejthetetlenné az idei karácsonyt és csatlakozzon hozzánk Szentestén is!


Utazás
: komfortos autóbusszal. Nincs éjszakai utazás!

Szállás: Opatijaban-ban
- Hotel Istra 3* Szobák
: 2 ágyas (pótágyazható - fotelágyak), fürdőszoba, TV, ingyenes WiFi. Egyágyas szoba: 1 ágy, de felszerelése azonos. Szálloda fedett medencéje díjmentesen használható! - BETELT!

- Hotel Imaperial 4*
Monarhiabeli stílusú, elegáns szálloda Opatija központjában található, tengertől csak 100 m-re. Szobák: 2 ágyas (pótágyazható), fürdőszoba, TV, ingyenes WiFi, minibár, széf, köntös és papucs a szobában. Egyágyas szoba: 1 ágy, de felszerelése azonos. Szálloda SPA zóna (fin szauna, török fürdő, relax zona) 16 év felett díjmentesen használható! Masszázs és és más szolgáltatások térítés ellenében. BETELT!

Ellátás: 2 félpanzió (svédasztalos reggeli és vacsora ).
Csak a Hotel Istra-ban:  a vacsorához ital is tartozik (korlátlan csapolt: bor, sör, víz, üdítő). Hotel Imperialnál: ital a vacsorához térítés ellenében. 

Fel- és leszállási lehetőség: Budapest (BOK Sportcsarnok vagy BAH-csomópont), Budaörs, Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.

Időpont:
2023. december 24-26. BETELT!

1. nap: Varasd, Trsati vár, Opatija 
Indulás reggel 6.00 órakor Budapestről. A határ közelében megismerkedünk a Varasd városával. Városnézés után tovább haladunk tenger felé. Délutáni órákban érkezünk Trsat középkori várához, mely a Frangepán és a Zrínyi családok lakhelyéül szolgált. A várat 11.000 kis égővel ünnepi ruhába bújtatják és ezzel egyedülálló élményt nyújt. Udvarából gyönyörködünk a Kvarner-öböl fantasztikus panorámájában. Továbbutazunk Opatija-ba, mely patinás villáival, épületeivel, parkjával és utcáival ejt rabul mindenkit.  Szállás és vacsora az Opatijai szállodában. Majd ki ki kedve szerint egy romantikus esti sétával a Lungo Mare tengerparti sétányon megkoronázhatja a napot. A karácsonyi énekek dallamai, a forralt bor és a forró csokoládé kellemes illata töltik be a város utcáit felejthetetlen élményt nyújtva minden látogató számára. A kellemesen enyhe téli éghajlat, a tenger közelsége és az ünnepi légkör együttesen teremtik meg a tökéletes atmoszférát "karácsonyi ünnepéhez". 

2. nap: Opatija, hajókázás, fénykert
Ízletes karácsonyi reggeli után idegenvezetőnkkel gyalogos városnézés alkalmával felfedezünk Opatija szépségét és megismerjük a történet, gyönyörű parkjait. Majd szabad idő pihenésre és lazításra. Amint sötétedni kezd, egy egy sétára invitáljuk Önöket az Angelina parkba, mely pompázatos díszkivilágításával egy igazi fénykertté alakul át advent és karácson idején. Fakultatív hajókirándulás során, egy pohár forralt bor mellett, megnézhetjük Opatiját és környék ünnepi fényeit a tenger felől. (Hajókirándulás időjárás fügvényében). Hajókirándulás részvételi díja:  kb 20 EUR/felnőtt, 15 EUR/gyermek 12 évig.

3. nap:  Zágráb
Ízletes reggelink után búcsút intve az Adriának és a csodaszép Opatijanak, észak felé utazunk. A déli órákban Zágráb-ba érkezünk és megismerkedünk a város látnivalóival: főtér, a neobarokk Színház épülete. A felsővárosban megtekintjük a neogótikus stílusú Szt. Mark templomot és teret, a kőkaput, valamint a többi, gazdag múlttal rendelkező épületet. A városnézés után mindenki kedve szerint kiválaszthatja a számára legvonzóbb óévi vásárt a város valamely terén, vagy kis utcáján, ahol felváltva sorakoznak a különböző stílusú standok, zenés műsorok, a sok ízletes forralt bor és vidám kavalkád. Zágráb elragadó látnivalói mellett, olyan egyedülálló élményekkel gazdagodhatnak, mint a csak itt található fényalagutak. Élményekkel gazdagodva irány Magyarország, érkezés Budapestre késő esti órákban. 

Kedvcsináló videó: Karácsony Opatijában

Ön eldöntheti, hogy a részvételi díjat euróban, vagy forintban egyenlíti ki!  
 Euróban történő fizetési igényét kérjük előre jelezni.
KARÁCSONY HORVÁTORSZÁGBAN - OPATIJA    3 nap / 2 éj  2023.
ELŐFOGLALÁSI ÁR VISSZAVONÁSIG! 
Félpanzióval / fő

12.24 - 12.26.
Hotel Istra 3* Hotel Imperial 4*
Felnőtt  79 900 Ft (205 Eur) 89 900 Ft (230 Eur)
Egyágyas felár 24 900 Ft (60 Eur) 24 900 Ft (60 Eur)

 

Üdülőhelyi és regisztrációs díj (helyszínen fizetendő): 12 év felett: 20 EUR/fő.

Minimum létszám: 35 fő.
A programváltozás jogát fenntartjuk! 

A részvételi díj tartalmazza: autóbuszos utazást, programokat, szállást félpanzióval, magyar idegenvezetőt.
A részvételi díj nem tartalmazza: baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját, útlemondási díjat (2,8%), üdülőhelyi és regisztrációs díjat, fakultatív programot, belépőket, valamint a felárakat.

Beutazási szabályokról az alábbi linken tájékozódhat: Itt

Hasonló ajánlatok