Egzotikus utakElőfoglalási akció
Részletek
Csoportos utakMagyar idegenvezetővel
Részletek

Helló KARIB! MSC Seascape csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2024. november 29. - december 8.

Hajóutak, Karibi hajóutak, Karib-térségi hajóutak
  • Szálláskategória: Hajó kabin
  • Utazás módja: repülő+hajó
  • Típus: Hajóút
Szűrés
Indulás: 2024-11-29-tól
2024-12-08-ig
Szobatípus: Belső kabin (IR1)
Időtartam: 10 éj
Ár:
1149900.00 Ft/fő, 2F
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-11-29-tól
2024-12-08-ig
Szobatípus: Belső kabin (IR2)
Időtartam: 10 éj
Ár:
1149900.00 Ft/fő, 2F
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-11-29-tól
2024-12-08-ig
Szobatípus: Ablakos kabin (OR1)
Időtartam: 10 éj
Ár:
1209900.00 Ft/fő, 2F
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-11-29-tól
2024-12-08-ig
Szobatípus: Balkonos kabin (BR1)
Időtartam: 10 éj
Ár:
1289900.00 Ft/fő, 2F
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-11-29-tól
2024-12-08-ig
Szobatípus: Balkonos kabin (BR2)
Időtartam: 10 éj
Ár:
1299900.00 Ft/fő, 2F
Ajánlatkérés
Leírás

Helló KARIB! MSC Seascape csoportos hajóút magyar idegenvezetővel
2024. november 29. - december 8.

November 29-én kezdődik a kalandunk, amikor a csoport egy közvetett járattal indul Budapestről, hogy elérje Miami csillogó partjait. Az utazás során izgalmas átszállással fűszerezve várhatóan átéljük az utazás izgalmait és a különböző repülőterek egyedi atmoszféráját. Miamiba érkezésünket követően egy kényelmes transzfer visz el minket a választott szállodához. Itt megpihenhetünk és felkészülhetünk az előttünk álló mesés hajóútra az MSC Seascape fedélzetén. Ez az első lépés egy emlékezetes utazás felé, ahol új barátságok szövődhetnek, és a világ egyik legizgalmasabb régióját fedezhetjük fel együtt.

November 30-án, egy frissítő reggeli után, a csoport izgalmas kirándulásra indul a Miami közelében található híres Everglades Nemzeti Parkba. Ez a park híres a lenyűgöző és egyedülálló vadonról, amely egy hatalmas trópusi mocsár, otthont adva számtalan vadon élő állatnak, köztük az ikonikus amerikai aligátoroknak. A látogatás során lehetőség nyílik a park egyedülálló ökoszisztémájának felfedezésére, amely az Egyesült Államok egyik legkülönlegesebb természeti csodája. A hajózási csatornákon történő csónakázás során közelebbről is megismerhetjük ezt a különleges élővilágot.

December 1-jén, az MSC Seascape hajón töltött első tengeri napunkon, a vendégek teljes mértékben kihasználhatják a hajó által kínált számos létesítményt és szolgáltatást. Ez a nap ideális lehetőséget nyújt arra, hogy felfedezzük a hajó lenyűgöző kínálatát, pihenjünk a fedélzeten, élvezzük a napfényt és a tenger szépségét, vagy részt vegyünk a különböző fedélzeti programokban.

December 2-án az MSC Seascape hajóunk eléri Ocho Rios festői kikötővárosát Jamaicán. Ez a nap a felfedezésről és kalandokról szól, ahol a vendégek megismerkedhetnek Jamaica egyik legnépszerűbb úti céljának gazdag kulturális és természeti örökségével.

December 3-án az MSC Seascape hajó eléri George Townot, a Cayman-szigetek fővárosát. Ez a nap egy újabb izgalmas lehetőséget kínál a kalandra és a felfedezésre egy különleges karibi paradicsomban.

December 4-én az MSC Seascape hajónk eléri Cozumel szigetét, Mexikó egyik legnépszerűbb karibi úti célját. Ez a nap egy újabb csodálatos lehetőség a kalandra és kulturális felfedezésre egy igazi trópusi paradicsomban.

December 5-én, az MSC Seascape második tengeri napján, a hajó a nyugodt karibi vizeken utazik, mielőtt elérné az Ocean Cay MSC Marine Reserve-t a Bahamákon. Ez a nap ismét lehetőséget ad a vendégeknek, hogy teljes mértékben élvezzék a hajó kínálta luxust és kényelmet, miközben a tengeri utazás békéjét és szépségét tapasztalják meg.

December 6-án, az MSC Seascape hajónk elérkezik az Ocean Cay MSC Marine Reserve-be, a Bahamákon. Ez a különleges nap lehetőséget kínál a vendégeknek, hogy felfedezzék ezt az exkluzív, privát szigeti paradicsomot, amely az MSC Cruises által gondosan megőrzött természeti környezet.

December 7-én, a felejthetetlen karibi hajóút utolsó napján, az MSC Seascape visszaérkezik Miami kikötőjébe. A hajóról való kiszállást követően a csoport részt vesz egy rövid, de izgalmas városnézésen Miamiban, ahol megismerkedhetnek a város pezsgő kultúrájával és látványosságaival.

December 8-án, az utolsó napon, a csoport a délelőtti órákban érkezik vissza Budapestre. Ez a nap a hosszú és izgalmas karibi kaland után a hazatérés napja, ahol a csoport tagjai visszatérnek a mindennapi életükbe, tele új emlékekkel és élményekkel.

Hasonló ajánlatok