Egzotikus utakElőfoglalási akció
Részletek
Csoportos utakMagyar idegenvezetővel
Részletek

Dél-Erdély és a Vajdaság

Románia, Körutazás Erdélyben, Körutazás Erdélyben
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás
Szűrés
Indulás: 2024-05-17-tól
2024-05-19-ig
Szobatípus: szoba, Hotel**/***
Időtartam: 2 éj
Ár:
86900.00 Ft/fő, reggeli, Miskolc
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-09-27-tól
2024-09-29-ig
Szobatípus: szoba, Hotel**/***
Időtartam: 2 éj
Ár:
86900.00 Ft/fő, reggeli, Miskolc
Ajánlatkérés

Egyes programoknál a pontos elhelyezéssel kapcsolatban irodánk ad tájékoztatást!

Leírás

A program:

Dél-Erdély és a Vajdaság

1. nap Indulás a kora reggeli órákban. Temesváron városnéző séta során megtekintjük a Metropolitan katedrálist, Hunyadi várkastélyt és az Operaházat. Utazás Temesvár - Karánsebes útvonalon. Érkezés Herkulesfürdőre, amely már a rómaiak idejében ismert fürdőhely volt, s a Monarchia idejében lett Európa-hírű. Érkezés a kora esti órákban, szabadprogram. Szálláselfoglalás Herkulesfürdő környékén, vacsora.

2. nap Reggeli után kirándulás Orsovára. A vaskapu-erőmű által felduzzasztott Duna vizén hajókirándulás a festői .Kazán-szorosba. Visszatérve a kikötőbe autóbuszunkkal áthaladva az erőmű gátján, már Szerbia területére érkezünk. Érintjük Arany János költőnk által megénekelt Galambóc várát. Délután látogatás a számunkra elfelejthetetlen Nándorfehérvár-Belgrád falai közé. Várlátogatás a Kalemegdán területén. A várost 2000 éves történelme folyamán negyvenszer (!) rombolták le és építették újjá. Nem véletlen, hogy alig-alig maradt középkori műemléke. Szállások elfoglalása Belgrád környékén, vacsora.

3. nap Reggeli után utazás Újvidékre: Karlócán az 1699-es békekötés templomát keressük fel. Később a ,,Duna Gibraltár"-ja az újvidéki Pétervárad-i vár meglátogatása. Továbbutazás Szabadkára, a város főleg szecessziós stílusú épületeivel találkozunk: Városháza, Színház, Zsinagóga, stb. Határátlépés Röszkénél, s érkezés haza a késő esti órákban.

Részvételi díj 86.900 Ft/fő - budapesti, miskolci indulással, mely tartalmazza az utazást autóbusszal, a 2 éj szállás Hotel**/***, 2 reggeli és az idegenvezetés díját. Nem tartalmazza a belépőjegyek és az utasbiztosítás díját.
Üdülőhelyi illeték: 2.900 Ft/fő
Vacsora: 11.900 Ft/fő
Egyágyas felár: 14.900 Ft/fő
 

Dunántúli csoportjaink kérjék árajánlatunkat a km többlet miatt.

Betegség-, baleset-, és poggyászbiztosítás: 540 Ft/fő/nap
Útlemondási biztosítás: minden forintban fizetett összeg 2,5 %-a

 

Hasonló ajánlatok